Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
350
Tıklama
0
Öne Çıkarma
cpu kullanımına göre muamele
T
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar şu anda cpu kullanımına göre çeşitli işlemler yapabilecek bir program yazmayı düşünüyorum bu program ripleme işlemi için veya cpu kullanmım gerektirecek işlemler için işlem sonunda başka bir işlemi yaptırmayı tetikleye bilir bu şekilde düşündüm zaten eski yazdığım alarm v2 ye entegre etmeyi düşünüyorum tabi bu entegrasyondan sonra v 3 olacak ama sizce bu ekleme gereklimi? uğraşayımmı değermi ?



A
19 yıl
Yarbay

bilmem ama cpu loada göre ses çıkaran bi prograöm var.. Nullsoft Beep..

ama xp de statlar sık dğiştiğinden kafa şeyedilmesi kaçınılmaz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bu program sadece ses çıkarmıyacak nasıl örnekleyim mesela dvd den divx yapıyosun adsl in var herşey güzel bütün önceliği ram kullanımı vs her şeyi ripleme programına verdin program ripleme işlemini bitirdi boş boş bilgisayar bekliyo ki ben rip yaparken gece yapardım... boş boş beklemesini istemiyosan mesela ayarlayacanu%10 a cpu kullanımı %10 un altına düştüğü zaman bilgisayarını kapıyacak veya ne bileyim başka bir programı açacak veya ses çıkaracak haber edecek vs vs gidebilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

anlaşıldı kimseden ses çıkmayacak ben yazayımda belki kullanan olur . tek ben kullansam yeter zaten



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.