Windows10 da böyle bir sorun çıkarsa yapacağınız şey sadece klasör isimlerini kısaltmak, windows10da bir programın setup.exe ye tıklarken klasör isimleri ço uzunsa güvenlik uyarısı veriyor. Klasör isimlerini kısaltın tekrar deneyin.
Olmazsa programın güvenli olduğunu düşünüyorsanız, antivirüsünüzü kapatın, eğer antivirüs gereksiz güvenlik uyguluyorsa kaldırın (bazı antivirüsler kapatılsada arka planda güvenliğe uyarılarına devam ederler) yerine AVAST kurun. çözülsün..
Bu sorunu alıyorsanız büyük ihtimalle çalıştırdığınız program Yerel disk C dışında ayrı bir sürücüde bulunuyor.
Çalıştırmak istediğiniz programı masaüstüne kopyalayıp çalıştırın. En kolay çözüm budur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.