Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
919
Tıklama
0
Öne Çıkarma
(Çözüldü) Tarayıcım kendiliğinden yeni sekme açıyor
N
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba, önceden opera kullanıyordum sonra birden yeni sekme açtı, kapattım sekmeyi tekrar açıldı. Opera'yı aşağıya aldım bu sefer yeni bir opera açtı (Sonradan öğrendim ki varsayılan tarayıcıyı açıyormuş). Herhalde opera'dan kaynaklı diye düşünüp chrome yükledim opera'yı silip ancak bir süre sonra (30-45 dakika sonra) chrome'da da yeni sekme açılmaya başladı. Antivirüs yükleyip bilgisayarı tamamen tarattım birkaç şey sildi. Opera'ya geri döndüm, 3-4 gündür bir şey olmuyorken az önce tekrar yeni sekme açtı ve kapatınca tekrar yeni sekme açtı. ADWcleaner (7.2.7.0) ile de tarattım bir şey bulamadı. Neden böyle olduğuna dair fikri olan var mı?

Edit: Laptobumun kapasitif tuşlarında basıldığında yeni sekme veya tarayıcı aktif değilse varsayılan tarayıcıyı açan bir tuş vardı. Sorun o tuşa sürekli bastığımı sanmasıymış. Laptobu açıp orayla olan bağlantısını kökten kestim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_99 -- 18 Mart 2019; 22:36:31 >

B
5 yıl
Yarbay

Güzel bir virüs girmiş. İmkanın varsa temiz bir format çek


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Virüs değilmiş, çözüldü. Editledim gönderiyi




Bu mesajda bahsedilenler: @berkay_53
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.