Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
341
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[Çözüldü] MSI GT70 2PE Dominotor Pro işlemci sıcaklığı %98
A
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar cümleten hayırlı pazarlar, kullandığım laptop MSI GT70 2PE Dominotor Pro hiçbir iş yapmazken masaüstünde işlemci sıcaklığı %55-60 arası değişiyor oyuna girdiğim zaman ( H1Z1 ) işlemci sıcaklıgı %98 oluyor ve takılmalar oluyor oyun içerisinde işlemci sıcaklığı devamlı % 96-98 arası geziyor. Kardeşimde Monster tulpar t7 modeli laptop var onun masa üstündeki işlemci sıcaklıgı % 30-35 arası değişiyor oyuna girdiği zaman % 50-65 arası değişiyor benim ne gibi sorunum olabilir acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum saygılar.

* İşletim sistemi windows 8.1
* Ekran kartı,Bios,Firmware yeni güncelledim hiç bir değişiklik olmadı
* Garantisi devam ediyor 28 ağustos 2016 da bitiyor
* Aldığımdan bugüne kadar hiç temizlenmedi termal macun değişmedi
* Oda sıcaklığı pek sıcak değil arkadaşlar
* Laptop direk zemin üzerinde değil arkadaşar Thermaltake Massive23 LX soğutucu üzerinde kullanıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliveFoto -- 3 Mart 2016; 18:39:54 >

A
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar vatanbilgisayardan zalman marka termal macun aldım bilgisayarcıya laptopu götürdüm arka kapağı söküp işlemcinin ve ekran kartının termal macununu yeniledik fanını güzelce temizledik bakımını yaptık sonrasında değerlerim çok güzel oldu şuan masaüstü boşta iken 30-40 derece arası geziyor oyunda yük altındayken 65-75 derece arasında geziyor, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa deneyebilirler.

Daha önce belirttiğim gibi 6 ay daha garantisi vardı ama msi türkiyeyi aradıgımda ilgi alaka sıfır adam telefonda konuşmasını bilmediği gibi laptopun marka modelini dahi bilmiyor yada işine gelmiyor gönderin kontrol edelim diyor kontrol etmeleri 2 hafta sürermiş parça lazım olursa 3-4 hafta da gelirmiş gözünü seveyim monsterin adamlardaki ilgi alaka çok güzel kardeşime monsterden almıştık bidahaki laptopumu kesinlikle monsterden alırım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.