Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
577
Cevap
41832
Tıklama
51
Öne Çıkarma
Cevap: Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM ! (12. sayfa)
M
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sorununuzun çözülmesine sevindim, Corsair'in bu ilgili tavrı ürün seçerken büyük etken oluyor gerçekten.




Bu mesajda bahsedilenler: @Lundy
J
9 yıl
Yüzbaşı

Bugün itibariyle corsair ramlerim geldi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ürün Taiwan'dan 31inde çıktı.
İşlem adımları aşağıdaki gibidir;

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
9 yıl
Teğmen

Gönderdiğim ürünü 5 Ocak'ta teslim aldılar fakat hala yenisini göndermediler. Sıklıkla mail atıyorlar, "ürün stoklarımızda yok, 3 gün içerisinde göndereceğiz" diye ama hala ürün yola bile çıkmadı.
Adamlara "replacement ürünü hızlı göndermenizi tavsiye ederim, 15 Ocak'tan sonra vergi ödeyebilirsiniz" dedim, dikkate almadılar. Bekleyelim bakalım.

Bu arada Corsair Ram'iminin de bozulmasıyla, Corsair'den aldığım bütün ürünler öyle veya böyle bir şekilde arıza yapmış oldu. Sorunu çözüyorlar, haklarını teslim edelim, güzel bir rma ve müşteri hizmetleri sistemi kurmuşlar fakat ürünleri çok sık arıza çıkartıyor. Fiyatları da uygun değil fakat iyi müşteri hizmetlerine sahip olmaları benim için tercih sebebi.



E
9 yıl
Yarbay

PTT kargo ile Ramleri Hollanda'ya yollamak kaç TL tutar ki ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Yarbay

Ne kadar tuttu kargo ücreti hocam ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jetsons
F
9 yıl
Teğmen

Ram'leri yollamadım henüz fakat fareyi 15-20 TL arasına, güç kaynağını da 70-80 TL civarına göndermiştim hatırladığım kadarıyla. Ram'lerde çok büyük ihtimal fare kadar tutar, fareyi baloncuklu zarf ile göndermiştim, ram'ler için de aynısını yapacağım.

Sıkıntı, gelen ürünün gümrük işlemleri. DHL ile gönderiyorlar ve şimdiye kadar DHL ile gelip, gümrük sorunu çıkartmayan ürünüm olmadı(ne hikmetse diğer firmalarla gelen hiçbir ürünüm sıkıntı yaratmadı, gümrükle alakası yok, nedense sadece DHL'le gelenler sorun yaratıyor)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fliusit -- 19 Ocak 2017; 4:52:3 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Emre9110
J
9 yıl
Yüzbaşı

14 lira tuttu. Baloncuklu poşetle gönderin. Kırtasiyeden alabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 19 Ocak 2017; 18:12:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Emre9110
E
9 yıl
Yarbay

Kendi karton kutusuna koymayın kırtasiyeden baloncuklu poşete sarın gönderin diyorsunuz yani ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jetsons
F
9 yıl
Teğmen

Kendi kutusunda olması şart değil arkadaşlar. Hiçbir Corsair bozulan ürünümü orjinal kutusunda göndermedim, hepsini güzel paketleyip ya baloncuklu zarf ya da hava baloncukla sabitleyerek koliyle gönderdim, hiçbir şekilde sorun da olmadı. Adamlar açıkça yazmışlar:

Packaging Instructions:
- DO NOT return any Corsair product in a standard mailing envelope.
- Proper return packaging includes either a padded envelope sufficient to support the product size and weight or a standard shipping box with stuffing to minimize movement during transit.
- Coolers: Please note to include all fans, pump and the radiator when packing your defective unit. Missing parts will cause your RMA request to be rejected.
- Memory: Please note to include the whole set/kit even if only 1 module is defective. Incomplete sets/kits or mismatches will cause a delay in your RMA request.

Normal zarfa kormayın, baloncuklu zarfa ve/veya ürünün boyutunu ve ağırlığına göre ürünün kargoda kaymasını(oynamasını) engelleyeci şekilde paketleyin demişler.

Orjinal kutusunu atmadıysanız elbette ona koyup, daha rahat gönderirsiniz de kesinlikle böyle bir şart yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @jetsons
T
9 yıl
Teğmen

Beyler Corsair RMA ile sorunum var.
CMZ8GX3M2A1600C9 ram kodlu faturaya ihtiyacım var.Amazon veya yerli firma faturası olabilir.
Yardım edebilecek varsa resmini çekip yollarsa çok memnun olurum.



C
9 yıl
Binbaşı

"Request an RMA" butonunu göremedim "create a ticket" olarak mı devam edeceğiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

"Request an RMA" butonunu göremedim "create a ticket" olarak mı devam edeceğiz.

Evet.



M
9 yıl
Çavuş

RMA talebim ile yeni ürün gönderilmiş tarafıma DHL ile. 45.41 dolar değer girilmiş. Mail geldi gümrüğe tabidir diye.
Son kargo hareketinde "Arrived at Sort Facility" yazıyor. Bu durumda ne yapılıyor? Bilen arkadaşlar vardır elbet.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arayıp konuşun.




Bu mesajda bahsedilenler: @asimrock
T
9 yıl
Binbaşı

Win 10 sürekli bellek kaynaklı mavi ekran vermeye başladı, bir kaç ay önce aldığım kitten heralde deyip çıkardım denedim şu an sorunsuz sorun onlarda büyük ihtimal. Bana da RMA yolu gözüktü heralde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

Win 10 sürekli bellek kaynaklı mavi ekran vermeye başladı, bir kaç ay önce aldığım kitten heralde deyip çıkardım denedim şu an sorunsuz sorun onlarda büyük ihtimal. Bana da RMA yolu gözüktü heralde.

Aynı sorunu yaşadım, ekran görüntüleriyle birlikte Corsair'e ilettim, kabul ettiler ve bozuk bellekleri firmaya gönderdim. Bellekleri değiştirdiler fakat elime ulaşma işlemleri çok uğraştırdı.

Kargo firması çok uğraştırdı sağolsun, ".... tl gümrük vergisi çıkmıştır, ödemezseniz her gün için ... tl bedel alıncaktır" tarzı mail attılar, 3-4 gün boyunca telefon ve mail ile halletmeye çalıştım. "Bütün masraflar karşı taraftan ödenecek şeklinde anlaşılmıştı" diye firmayla birkaç kez telefonda farklı günlerde konuştum. En sonunda "kusura bakmayın, karşı taraf ödeyecekmiş" diyip gümrükten ürün geçti ve elime ulaştı.

Çok yakındır Corsair sırf bu kargo sebeplerinden Türkiye'den RMA'leri kabul etmemeye başlarsa hiç şaşırmam. Ben Corsair ürünlerini sırf müşteri hizmetleri mükemmel diye tercih ediyorum açıkçası, umuyorum aynı kalitede ülkemize önem vermeye devam ederler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fliusit -- 26 Şubat 2017; 4:32:14 >

P
9 yıl
Yüzbaşı

K70 Lux RGB klavye aldım hepsiburada.com'dan lakin LED'ler çalışırken ve parlaklık arttırıldığında tiz bir ses geliyor klavyeden yabancı Corsair forumlarında RMA ile sonuçlandırılmış bir işlem olarak görünüyor. Lakin klavye oldukça ağır ve hacimli PTT ile yüksek tutabilir. Hepsiburada.com yurt içi kargo ile bize yollayın biz servis ile ilgilenelim diye geri dönüş yaptılar. Ne önerirsiniz acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Evet madem Türkiye'den alıp bu kadar para verdin, gönder onlar halletsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PaladinRudjack
P
9 yıl
Yüzbaşı

Teşekkür ederim, yolladım. Lakin sanırım bu kutunun içinden çıkan WASD tuşlarının yerine farklı tuşların takılabildiği ufak bir aksesuarı koymayı unutmuşum,umarım bir sorun yaşamam.




Bu mesajda bahsedilenler: @MühendisMurat
T
9 yıl
Teğmen

Arkadaşlar bende amazondan alınma corsair h100i v2 yi göndericem , bu konuda hiç bilgim yok kargo parası bizden mi çıkıyor yoksa karşı taraf ödemeli mi gönderiyoruz nasıl oluyor bilgilendirirseniz çok sevinirim


Bu mesaja 1 cevap geldi.