Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
461
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Corsair Builder VS 650W 80+ VS XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE 600W MODÜLER
O
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Başlıkta yazan 2 psudan hangisini önerirsiniz çok kararsız kaldım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz. Bunlara alternatif olanlarıda önerebilirsiniz

http://www.sinerji.gen.tr/corsair-builder-vs-650w-80-apfc-12cm-fanli-psu-pmu2885?islem=hizli_satin_al_tek2&sid=216837401&uid=0

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-tauro-serisi-80plus-bronze-600w-moduler-guc-kaynagi.html#yorumlar

şimdiden teşekkürler



A
7 yıl
Yarbay

2 güç kaynağı arasında xıgmatek'i seçerdim verimliliği daha iyi ama fsp, seasonic gibi markalara da bakmanı tavsiye ederim kaliteli psu üreticileridir.



O
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

önerebileceğin var mı çünkü çok kararsızım :(



L
7 yıl
Yarbay

İkisi arasından Corsair derim, 3 yıl garanti ve daha iyi geri hizmete sahip.




Bu mesajda bahsedilenler: @OfsaytOsman
P
7 yıl
Yarbay

X
7 yıl
Yüzbaşı

Daha 2 gün önce Vatan Computer ' dan Corsair VS650 80+ aldım . 299TL ödedim. 12V kanalı 50A yani 600W veriyor. Sistemim imzada daha henüz parçaları birleştirmediğim için şuan güç kaynağını kullanmıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Yarbay

Hayırlı olsun. Umarım sıkıntısız kullanırsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @xRIOYx
X
7 yıl
Yüzbaşı

Eyvallah kardeşim. Tüm parçaları aldıktan sonra SS'li sistem tanıtımı(kurulumu) konusu açacağım.




Bu mesajda bahsedilenler: @Tihilu
P
7 yıl
Binbaşı

xigmatek tauro kesinlikle modüler değil! vatanın saçmalaması sadece. ben gittim mağazada baktım normal güç kaynağı corsair vs450 aldım ben gayet iyi 408w veriyor 12v'den. arkadaş 550w aldı onun ki de çok iyi. +80 bronz kesinlikle corsair tercih edin. Corsair'in kalitesi çok daha iyi



O
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Corsairle ilgili ses konusunda rahatsız olanlar olmuş bikaç ay sonra fazla ses cıkarmaya başlıyormuş baya eleştiren oldu umarım banada düşmez


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OfsaytOsman
T
7 yıl
Yarbay

Merhaba,

Corsair güç kaynaklarımızda herhangi bir problem bulunmamaktadır. Sorun olduğunu iddia eden pek çok kullanıcının yaşamış olduğu sorunların %95inden fazlası güç kaynağı ile alakalı olmayan çevresel nedenlerden kaynaklı problemlerdir. Buna rağmen ürünlerimiz %100 sorunsuzdur demek de doğruyu yansıtmayan abartılı bir iddia olur, şu anda var olan üretim teknolojisi tamamen %100 mükemmel ürünlerin üretilmesine, sorunsuz ve asla bozulmayan ürünler elde edilmesini sağlayacak seviyede maalesef ki değil.

Her ne kadar Corsair olarak güç kaynaklarımızın devre kartı tasarımı, kullanılacak bileşenlerin en kaliteli ve güvenilir olanlardan seçimi, elektriksel performanslarının optimizasyonu, üretim anında üretim kalitesindeki sıkı denetim ve kalite kontrol mekanizmaları gibi tasarımın ve üretim sürecinin içerisinde yer alıp aşırı bir çaba ve dikkat göstermemize rağmen var olan bu üretim teknolojisi yüzünden küçük de olsa soruna neden olabilecek ürünler karakteristik özelliklerinden dolayı olabiliyor.

Bu tip bir durumda, sorunun güç kaynağının kendisinden olduğunu tespit eder etmez sorunu çözmek için gerekli işlemleri yapmaktayız. Ürünlerimize vermiş olduğumuz garanti süreleri, müşterilerimize vermiş olduğumuz satış sonrası destek üretmiş olduğumuz ürünlere ne kadar güvendiğimizi ve arkasında olduğumuzu net bir şekilde göstermektedir. Bu sebeplerden dolayı pek çok kullanıcı sistem bileşenlerinde ağırlıklı olarak Corsair ürünlerini kullanmaktadır.




Bu mesajda bahsedilenler: @OfsaytOsman
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.