2012 model corsa 1.4 otomatik aracımı alalı yaklaşık bir ay oldu. Düne kadar sıkıntısız olarak navigasyonumu (markasını tam olarak bilmiyorum malasef ama yetkili serviste takıldığını biliyorum ayrıca geri görüş kamerası özelliğide var) kullanıyordum. Dün bir alışveriş merkezine giderken ilk defa torpido gözünde ki usb girişini kullanarak Toshiba Marka bellekten müzik dinledim herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Daha sonra eve gitmek için tekrar araca geldiğimde kontağı çevirmeme rağmen ekranda hiç bir hareketlenme olmadı bir kaç defa kontak kapatıp açtım ama bir değişen olmadı. Sizce sıkıntı neden olabiliir? Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
2012 model corsa 1.4 otomatik aracımı alalı yaklaşık bir ay oldu. Düne kadar sıkıntısız olarak navigasyonumu (markasını tam olarak bilmiyorum malasef ama yetkili serviste takıldığını biliyorum ayrıca geri görüş kamerası özelliğide var) kullanıyordum. Dün bir alışveriş merkezine giderken ilk defa torpido gözünde ki usb girişini kullanarak Toshiba Marka bellekten müzik dinledim herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Daha sonra eve gitmek için tekrar araca geldiğimde kontağı çevirmeme rağmen ekranda hiç bir hareketlenme olmadı bir kaç defa kontak kapatıp açtım ama bir değişen olmadı. Sizce sıkıntı neden olabiliir?
Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgureler -- 28 Aralık 2014; 22:12:37 >