Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
4388
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Corsa B Çözüme Ulaşmayan Tekleme Sorunu
E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,
1998 Opel Corsa b 1.4 16 v 3 kapı sahıbıyım aracımın bir süredir tekleme gıbı bir sorunu mevcut hem lpgde hem benzinde ilk olarak yapılanlar
Buji (GM)
Buji Kablosu (Topran)
Bobin (DELPHİ)
Olarak değişim sağladım her bı değişim sonrasında aracımda tekleme sorunu kalmadı ancak 100 km kadar hemen ardından tekrar tekleme sorunları basladı
Üst hızlarda Örn sabit 110 ile giderken araç gayet akışkan gibi geliyor gaz açıldığında bir sure akışkan giderek sonra kendını sıkmaya ve gazdan ayağımı çekip tekrar bastığımda Hiç gaz yemiyor
Devir aralığı 5 bin ile 7 bin arası bu LPG de olusan sorun benzinde ise üst devirlerde tamamen kendını sıkıyor araba tekleme yaratmıyor. Sabah motor soğukkende hem benzinde hem lpg de tekleme mevcut. Aracın sabah ilk çalısması benzinle ve geçişini yaklaşık 34 derece olarak ayarlattım aracım ilk benzinde çalışsın diye. Ayrıca 2 ayda bir bir depo benzin ile biniyorum araca enjektör temizleyici kullanarak. Ancak bir çözüm alamıyorum daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı ?
Ayrıca bir donem motor arıza yakmıştı rölanti motoru arızası mevcut gösteriyordu devir sabıtleyemıyordu ancak bobin değişimi sonrası bir daha arızayı tekrarlamadı bundan olabilir mi ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



R
5 yıl
Er

aynı aractan yeni aldım, hem benzin hem lpg de tekleme yaptı aynen bobin buji ve kabloları degiştirdik . sorun kalmadı ancak ilerleyen dönemde ne yapar bilemiyorum. konuları takipte olacağım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.