Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1077
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Corean Setler Hakkında
Y
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Markete baktığımda 100 lerce corean satılık durum da bunlar nerden geliyor bilen var mı ? Kutudan felan mı çıkıyor yoksa yaratıklardan mı düşüyor (bana düşmedi ama) bilgi verirseniz sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
18 yıl
Teğmen

Daha önce defalarca açıklandı forumda ama bir defa da ben açıklayayım.Coreanlar (sanırım Aralık yada Ocak ayında) Hero Tavern de gerçek para ile satıldı.Kısa bir süre için ve daha sonra kaldırıldı.Şuan coreanları sadece cm de bulabilirsin.kutudan cıkmaz,yaratıklardan düşmez.
Umarım bu seferde Japanese ler cıkarda bizde alırız.Rengi de kırmızı olsun bari.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl
Yüzbaşı

evet gerçek paralarla satmışlardı da kırmızılardan inşallah bulabiliriz..ama nirde


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl
Çavuş

EVT ASLINDA ARKADAS BİRAZ HAKLI. ESKİDEN BU KADAR COK PİYASADA YOKTU COREAN SETLER.

BU KADAR ÖNEMLİ GİYİSİLERİN SATILMASINDA CM 'DE SACMA BENCE.

BENDE SÜPELENMİYOR DEGİLİM HANI. ACABA BASKA BİRYERDEN Mİ GELİYOR COREANLAR DİYE :d


ALMAK COK PAHALI HEMDE PİAYASA COK :İLGİNC :d


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ve eskisinden çok daha fazla var ortalıkta şuan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Teğmen

Arkadaşlar bi ara cıktı ve cm de cok ucuza satılıyordu bu coreanlar.Tabi olayı bilmediğimiz için bu ne lan böyle diyip almadık.+ sızları satılıyodu ve dolayısıyla herhangi bir özellik vermiyordu,pendent basıldığını da bilmediğimiz için almadık :(( Ahhh utku ahhh.Hadi ben safım sen niye almadın be kardeşim Şuan yüksek fiyata satılması doğal çünkü oyunda DB ve Coreanlar hariç değerli bir item kalmadı ne yazık ki.Piyasa berbat oldu.10m ye 5D,SC armor satılırmı ya.


Birde bu oyunda yeni çıkan itemlerle ilgili hiç bir şey anlatılmıyor.Ne oyunun sitesinde bahsediliyor nede mail geliyor.Yani ne bilim arada bir mail atsalar herkese şu itemler cıktı,oyunda şunlar şunlar değişti vb konuları içeren mailler atsalar bence daha iyi olacak ama nerdeee..

9dragon a başlamıştım bi ara.Adamlardan 2 güne bir mail geliyor.Yeni çıkan itemleri anlatıyolar,ex event lerle ilgili bilgi veriyorlar.Hero Online bu konuda baya bi ilgisiz.Herşeyi deneyip buluyoruz yada birilerinden öğreniyoruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl
Çavuş

walla ne yalan söyleyim bu coranlar ilk cıktıgında 10$ HT de satılıyordu. oyun parası ile seti 60m di.

bizde nedir bu ya 10$ paramı verilirmis oyuna yada bir elbiseye 60m mi verilir ( ozamanlar 40 civarıyım galiba) gibi sacma laflar
kullanmısıs. :(

( Ahhhh Akın ahh zamanı geri alsak da corean armor lardan 100 dolarlık alsak :D )

bu arada seti 250m olmus :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl
Çavuş

zamanın da coreanları alan eziq ler şimdi koşei dondu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.