E7200 işlemci GA-EP45 DS3 anakart 650 NCQ HDD 2*1 Corsair ram (2*2 Kingston HyperX ile değiştirmeyi düşünüyorum) Şuanki ekran kartım MSI RX1650XT ve His 4850 IceQ 4 Turbo aldım (henüz takmadım) Kasa Coolermaster RC-690 ayrıca bir PSU almadım üstünde gelen 460W PSU ile kullanıyorum şuan kullandığım ekran kartınını yerine His 4850 IceQ 4 Turbo takarsam PSU' nun yetmeme gibi bir durumu olurmu ? (Sistemde o/c yapılan bir parça yok belki ilerde iyi bir işlemci fanı alırsam az birşey o/c düşünebilirim)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
GA-EP45 DS3 anakart
650 NCQ HDD
2*1 Corsair ram (2*2 Kingston HyperX ile değiştirmeyi düşünüyorum)
Şuanki ekran kartım MSI RX1650XT ve His 4850 IceQ 4 Turbo aldım (henüz takmadım)
Kasa Coolermaster RC-690 ayrıca bir PSU almadım üstünde gelen 460W PSU ile kullanıyorum şuan kullandığım ekran kartınını yerine His 4850 IceQ 4 Turbo takarsam PSU' nun yetmeme gibi bir durumu olurmu ?
(Sistemde o/c yapılan bir parça yok belki ilerde iyi bir işlemci fanı alırsam az birşey o/c düşünebilirim)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.