Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
490
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Com1 dan yüklemede Çözemediğim Sorun
K
19 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Daha 1 hafta öncesine kadar 100 lerce dijital cihaza yükleme yaptığım pc de, her ne oldu ise artık dijital cihazlara com 1 vasıtası ile yükleme yapamıyorum.
Önce aygıt yöneticisinden com1i ( zaten başka yok) kaldırdım tekrar yükledim olmadı, bios dan com çıkışını kapattım pc yi aç-kapa-aç yaptım sonra tekrar biostan açtım yine olmadı.
Veri bir türlü alınamıyor verilemiyor, sanki alınacak gibi oluyor ama hiç başlamadan bağlantı hatası mesajı veriyor. ( read timeout)
İşin ilginç tarafı ise pcyi servise götürdüm yeni bir harddiskte windowsu kurdular ama yine yükleme programı aynı hatayı verdi. . vede com1 çıkışı seri mausla denendi sağlam.
Pcden anlayan bir arkadaş inceledi, com1 driveri bulup yeniden yüklersek olur gibi geliyor dedi. Sanki cihazla bağlantısı için com1 e verilen süre çok kısa ayarlanmış gibi geliyor diyor.
Sorunuma yardımcı olursanız minnettar olurum.
selamlarımla.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



N
19 yıl
Yarbay

Arkadaşım nedir bu cihaz? Çünkü bende plotter bağlarken pcye com'dan çok sorun yaşamıştım. Sorun büyük ihtimal driver, kablo veya cihazdadır. Çünkü aynı şey bende de oldu, plotterın menulerinden ayarlara girip comu aktif edip sorunu çözmüştüm. Bir öneride usb desteği varsa cihazın onu kullan, yoksa eğer com-lpt dönüştürücü aparatlar var onla lptden dene derim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.