Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
624
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cok iyi durumda Efsane 3D LED TV LG 47LB670V
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
R
7 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
1
1 Cok iyi durumda Efsane 3D LED TV LG 47LB670V
Merhabalar,
3 Sene once aldigim zamaninin en iyi f/p 3D LED Tv lerinden biri olan LG 47 LB670V televizyonumu yurt disina tasinma sebebi yuzunden satiyorum. Evde cok az tv izlenildigi icin harika durumda diyebilirim. Ekran goruntu testi ve olu piksel testleri eklidir.
Yaninda LG nin orijinal TV Kamerasinida veriyorum. 2 Adet orijinal 3D gozluk ve sinemadan kalan 4 adet 3D gozluk de ekstra olarak verilecektir. Kumandalari goruldugu uzere tertemizdir. Ankara da istenildigi takdirde gorulup elden teslim alinabilir.
urun
Not:
Hicbir goruntu ya da yansimada (fotograf cekmeye de calistim) belli olmayan, kucuk kizimin 2 yasinda kendi tirngi ile vermis oldugu 2 adet cizik mevcuttur. Bunlar sadece ve sadece kozmetik olarak ancak yakindan bakildiiginda gorulebilmektedir.

Saygilarimla,
Kivanc
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

B
7 yıl
Er

Fiyat nedir hocam



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
6 yıl
Er

Ürün halen mevcutmudur?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.