Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
339
Tıklama
0
Öne Çıkarma
cok acil yardim
A
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

asus f3jr var ıkı ay oldu aldıgım ve su ana kamera problemı yasıyorum ısık yanıyor ama yıne de sıyah lık var cekmıyor ses var goruntu yok neden yardım edın 1 gb ram var ıkı gb olurmu hızlansın dıye ekran kartı 128 ram yukseltılebılırmı
ama kamera cok acıllll please



V
17 yıl
Yüzbaşı

geçmiş olsun arkadaşım.

1)kamera sorunun büyük yetkili servise yollaman gerek yenisi ile değiştirlsin. kameranın cmos sensörü bozulmuş olma ihtimali yüksek.

2)senin asus modelinde 2 tane ram slotun var. eğer 2 adet 512 mb yerleştirilmiş ise 2 tane 1 gb alman gerek yada 1 gb takılı diğer slot boş ise 1 gb daha alıp takabilirsin kendin yapabilirsin garantisi bozulmaz. dikkatini mhzler uyumlu olsun 667 ise 667 alman gerek yoksa çakışma olur.

3)öncelikle ekran kartın atı serisi artırabilme şansın varmı bilemiyorum. ben nvidia gf7300 kullanıyorum bellek artırılabiliyor. 128 yerleşik ben 512 de kullanıyorum. forum sitemizde biraz daha araştır ekran kartla ile bilgiler bulabilirsin

güle güle kullanın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ı kac gunde geelır tamırden bu cıhazz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Er

merhabalar,


Ekran kartı notebooklarda değişmeyen bir özelliktir.ancak ekran kartı ramdan kullanarak performansını 512 veya uzerıne çıkarabılır.tabı kullandığın ekran kartının ole bı ozellıgı olması gerek.webcam ıle ılgılı yaşadıgın problem ancak yetkılı servıs tarafından çözulur.darbe almadıysa ucretsız sorun çözulur..


geçmiş olsun.....


selcuk yedikat



S
17 yıl
Er

kardeş tamır suresı servıslerde 30 iş gunudur
buda 45 gune denk gelır servıs sana bunu bır gundede gonderebılır 45.gundede ama 45.gunden sonra tuketıcı haklarına gore urunun yenısını vermek zorunda.


bılgın olsun.............



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.