Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
559
Tıklama
0
Öne Çıkarma
COD 4 PB Hatası: File corrupt! Yardım
S
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arakdaşlar Xfire üzerinden oyunu oynamaya çalışıyorum. Oyna giriyorum fakat 10 sn sonra oyundan atıyor. File/Memory Corrupt hatası veriyor.
Oyunu tekrar yükleyip pb tekrar güncelledim. Düzelmiyor, acaba black list gibi alınmış olabilir miyim? FFC serverlarına bağlanamıyorum. Onların forumunada üye olamıyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.

Teşekkürler.



S
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ayrıca bazı serverlara da baplanıyorum. Tam oyun ekranı gelecekken birden "Server disconnected" hatası veriyor. Internette de çok saçma şeyler var yok mu hiç bunlarla karşılaşan?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yüzbaşı

M
11 yıl
Yüzbaşı

aynı şeyle ben de bir kere karşılaşmıştım. merak ettim bi cod5 mp oynayayım dedim, ondan sonra cod 4 te bu pb hatası gelmeye başladı. bir iki kez baştan kurdum gene aynı sorun oldu.
nasıl çözdüm: (hatırladığım kadarıyla) önce pb'yi kaldırdım, ardından oyunu tekrar kurdum, crack dosyasında hem mp hem de sp için exe dosyaları vardı. sadece sp için olanı kullanınca düzeldi. yani orijinal mp dosyasına dokunmamak lazım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.