Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
748
Tıklama
0
Öne Çıkarma
COD 2 - Bir bölümde takildim, yardim lutfen
P
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

selamlar..

Misir`da gecen bolumde takildim. "follow the tanks across the valley" diyo. ama tanklar hareket etmiyor. Benim elemanlarda bu tankin cevresinde duruyor. Butun dusman askerleri öldüler. resimden belki hatirlarsiniz, bu bolumde 2 tane kapi var. Bu kapilarin acilmasi mi gerekiyodu bir sekilde?? oyun takildi sanirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianokey -- 6 Haziran 2008; 18:54:24 >

A
16 yıl
Yarbay

O görevde tanklari vadiler boyunca takip etmeniz gerekiyor.Karşınıza sıra ile tepeler ve bu dağların yamacına siper etmiş Almanlar çıkıyor.Bu siperdeki Almanları ve 88'lik Anti-Tank topları imha etmen gerekiyor.Görev listedende ilginçtir bir tanesini imha etmediğin halde görev yapılmış görünüyor.

Her halde onu atladığın içinde pusulandaki yıldız gerileri işaret ediyor.Topu imha ettiğinda o kapılardan birinin üzerinde patlayıcı koyman için işaret çıkacak.Daha sonra o tüneli kullanarak tepenin öteki tarafına geçeceksin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: Avrim
....


te$ekkurler, bolumu onlarca kez oynadiktan sonra gecebildim. sanirim oyunda bir sorun var, gorevieri tamamladigim halde, tamamlanmami$ gibi gozukuyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Yaa sanirim oynadigim cd sorunlu, son 2 bolumdur surekli ba$tan oynamak zorunda kaliyorum ayni bolumu, oyun sapitti. `Locate the enemy observation point` diye bir gorev var, Herkesi oldurdum, gorunuste du$man yok, sadece sesleri duyuluyor. Yilldiz i$aretini takip ederek, haritada olmam gereken yerdeyim. Bu bolumu hatirlayan var mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

fikri olan yok mu arkada$lar?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Teğmen

askerlerinin yanına git olmazsa haritayı bir gezin :D olmazsa farklı bir oyun al ama yine cod2 çünkü oyundada sorun olabilir ama sen yinede herşeyi dene olmazsa save game indir zaten oradan sonra map bitio :D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.