Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
988
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çocuk kitapları ve resim çıkartmak için aynı yazıcı mümkün mü?
P
6 yıl (281 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Benim 6 aylık çocuğum var ona renkli görselli kitaplar ve çocuğun fotoğraflarını çıkartabileceğim bir yazıcı modeli var mı? Aynı yazıcı iki işi görüyor mu? Resim için olmayan yazıcılar sanırım foto kağıdında mürekkebi dağıtıyormuş ellediğin zaman yada zamanla hemen deforme olaniliyormuş galiba (ayda 100 sayfa çıkartırım, 20 30 da foto çıkartırım)

Bütçem 800 civarında

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
6 yıl (189 mesaj)
Teğmen

Var mı fikri olan?



P
6 yıl (281 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Epson L3151 aldım. Fotoğraç çıkartma kalitesi sanırım biraz daha iyimiş. Canonlarda kartuş kafası kullanılıyomuş sanıırm epsonun daha yeni bi teknoloji kullandığını öğrendim. Henüz elime gelmedi bakalım memnun kalıcakmıyım.


GG üzerinden Kazanan klübü üyeliği ile aldım 950 ye geldi + 50 de word puan gelicek toplam maliyeti 900 oldu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.