Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
495
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Classic - Mograine - HORDE <Insomniacs> Raider ve social kadrosuna oyuncu alimina devam etmektedir
E
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Mograine’de Social raiding konseptine sahip Insomniacs guildimiz raider ve social kadrosuna oyuncu alımına devam etmektedir. MC ve Onyxia her hafta clear ediliyor. Bizim gibi WoW Classic'i sadece turklerle oynayarak eğlenmek, yoğun hayat temposundan bir an olsun uzaklaşmak, ve WoW classic Horde ruhunu taşıyan en istikrarli Türk guildinin bir parcasi olmak istiyorsaniz doğru yerdesiniz.

Yönetim kadrosu 20 yılı aşkın bircok mmo tecrubesine sahip ve vanilla zamanında contenti temizlemiş oyunculardan oluşan Insomniacs guildimiz haftada 2 gün raid ortamı sunan, birlikte eğlenmeyi ve raid yapmayı seven PVE/PVP, kısaca PVX guildidir. Saygı, hoşgörü, bağlılık, uyum gibi temelleri içinde barındıran Insomniacs, sosyal drama yerine sosyal dayanışmayı teşvik eden, ve birlikte eğlenmeyi tercih edip contenti bitirmek isteyen tüm arkadaşlarımıza acıktır.

Server: Mograine
Race: Horde
Progress: Molten Core 10/10 Onyxia 1/1


DC:https://discordapp.com/invite/ScNH2mT

Logs:https://classic.warcraftlogs.com/guild/id/483357





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoptur -- 23 Ocak 2020; 18:1:45 >

M
4 yıl
Yarbay

Başarılar



E
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Tesekkurler.



Z
4 yıl
Er

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.