Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
210
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Clash Royale - İnceleme
S
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Clash Royale


< Resime gitmek için tıklayın >




Oyunun temeli 2 yan 1 ana kule olmak üzere 3 kuleye sahip olan 2 oyuncunun birbirlerinin kulelerini belirli stratejiler ile yıkmaya çalışmasıdır. En fazla taç kazanan oyuncu oyunu kazanır her kule aldığında 1 taç kazanırsın fakat oyuncu rakibin ana kulesini yok eder ise oyun direk biter ve ana kuleyi yok eden oyuncu 3 taç ile oyunu kazanır. Oyun 3 dakikadan oluşur fakat eğer ki oyuncu ile rakip taçları eşit ise oyunda ani ölüm sayacı başlar. Bu sayaç da 2 dakikadır. Ani ölüm sayacı devrede iken kule alan oyuncu oyunu kazanır. Eğer 2 dakikalık ani ölüm süresi içinde 2 oyuncu da kule alamaz ise oyundaki bütün karakterler silinip hızlıca kulelerinin canı azalmaya başlar. Ani ölüm süresi bittikten sonra kulesinin canı az olan oyuncu oyunu kaybeder fakat istisna olarak eğer 2 oyuncunun kulelerinin canı eşit kalmış ise o zaman beraberlik söz konusudur. Oyun da 2 oyuncunun arasında nehir vardır. Destendeki kartları sadece oyuncunun nehrinin kendi tarafından bırakılabilir. Oyuncuların desteleri 8 tane kart ile sınırlıdır. Bu kartlar belirli iksirler karşılığında kullanılabilir. Her 2,8 saniyede 1 iksir dolar. Bu sayı son 1 dakika içinde 2 katına çıkar. İksir sınırı en fazla 10'e kadar dolabilir. Her bir kartın can ve hasar miktarı seviye başına %10 artar. Kral Kulesi’nin canı ve verdiği hasar her seviyede %7 artış gösterir. Arena Kulelerinin canı ve verdiği hasar her seviyede %8 artış gösterir. Askerler bir birime odaklanırsa o birim ölene kadar ona odaklı kalır fakat dondurabilen kartlar ve çarpma, yıldırım, elektro ejderha gibi kartlar odağı sıfırlarlar.


Yazının devamı için: https://www.mediafire.com/file/wumfv1v0683pt41/ClashRoyal.docx/file

Not: Bu proje araştırma ve yazma konusunda alıştırma olması amacı ile hazırlanmıştır. Uygun yazım kurallarına detaylıca uyulmuştur. Fazla resmi gözükmesinin sebebi budur. Yazının içerisinde supercell ve clash royale oyununun detaylı anlatımı mevcuttur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salohi123 -- 14 Haziran 2021; 9:52:56 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.