Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1373
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cities Skyline 2'mi geliyor.........!
T
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Reditte konuşulanlar ve Nvidia g-force now leak.csv klasöründe gelecek oyunlar listesinde
15 Şubat 2022 tarihini dikkat edersiniz cities Skyline 2 yazdığını fark edersiniz. Sizce gelirmi?
Aslında ben çok ama çok isterim fakat bazı isteklerimde olurdu esasen.
Mesela SimCity'nin düşünüpte beceremediği çevre şehirlerle etkileşim,alışveriş veya belkide savaş. Bir sitede bir bilgi paylaşılmıştı yeni oyunun çok büyük bir haritada gelmesi olasılığı varmış. Böylece o harita üzerine tek bir şehir değil bir kaç şehir kurulup bir ülke halinde yönetimden bahsediliyor. Bir başkenti olan kendi bayrağı ve ismi olan bir ülke. Birbiriyle sürekli etkileşim halinde olan. Alışveriş eğitim kültür sanat vs.
Sizinde olsa süper olur dediğiniz şeyler varsa paylaşın konuşalım dostlar.



https://web.archive.org/web/20211103180922/https://gist.github.com/woctezuma/a1252976913713390963b745fbc51e73 < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
2 yıl
Binbaşı

DLC'dir o yeni oyun olsa duramazsın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Yarbay

Cities Skyline gelicekse yeni nesil üstün grafik daha fazla icerikle ve yepyeni yenilikler barindirmalı , aksi halde gelmesi boşuna olur :)



K
2 yıl
Yüzbaşı

Paradox yeni bir Cities Skylines yapıyorsa çok şey eklemesi gerekir. Özellikle yapay zekası çok problemli. Konuyu açan arkadaşın dediği gibi ülke kurma düşüncesi ayrı bir zevk veriyor. Civilization'da bile başkent etrafında gelişen bir ülke zevk veriyor. Bi de bu şehirler arasına otobanlar tren hatları falan döşendiğini düşünün. Bir tarafta kar yağarken diğer tarafta yaz turizmi aksa falan fena olmaz. Tabii böyle kapsamlı bir oyun yapmak baya zor olacaktır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.