Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
505
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çıldırtan Sorun
B
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,

Sapphire HD6870 ekran kartına sahibim bilgisayarımda sorunlar yaşıyorum. Bazen windows'u açtığım an kitleniyor bazen oyunu açtığım an bilgisayar kitleniyor bazen ise windows logosunda kitleniyor. İşin garip olan tarafı HD6870'i arkadaşıma verdim test etmesi için onda hiçbir sıkıntı yok. Bende kendim HD4770 taktım test için 1 haftadır tık yok makinede.

Anakart: Asus M4A89GTD PRO/USB3
İşlemci: AMD x6 3.0 1075T
Ram:8GB 4X2 1600 Kingston
Disk: WD Cavier Black 1TB
Psu:730W AeroCool

Bütün parçaları değiştirerek denedim yine aynı sorun aynı sorun bu sorunu çözen olursa dilesin benden ne dilerse :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
14 yıl
Teğmen

bu sorunla 2 kere karşılaştım ben birinde arkaşımın bilgisarında onun sorunu psu daymış degiştirildi sorun ortadan kalktı. birinde ise bir komşumun bilgisayrında karşılaştım onunki daha enterasan evin elektriğinden kaynaklanıyormus uzun uğraşlar soncunda sorunun çözümü bulduk baglı oldugu prizi ve elektirik hattını değiştirdik sorun ortadan kalktı.. sizde bütün parçaları denediğini söylüyorsunuz birde evin elektiriğine bakın derim ben


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Söylediklerinizi denemeye çalışıcam hd4770 te sorun olmaması hd6870 te sorun olması bana ilginç geliyor psudan veya elektirikten olsa yine aynı sorunu yapması gerekmiyormu sizce ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.