selam kardeş 2 işletim sitemi kurmuşsun pc 1 kaldırman gerki yo windows cd kat pc sonra format çeker gibi sonra 1 işletim sitetmini kadırım kurdan çıkman gereki yo(windossu tam kurmu yosun windows 1 silip kurdan çıkacaksın)
şöyle açıklıyayım kardeş ben buna başka bir hdd daha taktım ona windows yükledim ve hdd çıkardıktan sonra böyle oldu senin dedigin yöntemi uygularsam düzelirmi?
bilgisayarımı sağ tıkla özellikler de oradan gelişşmiş e gel başlangıç ve kurtarmadaki ayarlara bas sistem başlangıcı da düzenle ye baş not defteri açılacak orada iki tane xp olucak başlangıcı hakkında bilgi olucak senin işletim sisteminin hangi partition olduğundan yada disk olduğundan emin olduktan sonra diğer işletim sistemi açılışını o not defterinden sil birdaha karşına çıkmaz!!! önemli bir not senin işletim sisteminin hangisi olduğundan emin olamazsan silme xp açılmaya bilir. kolay gelsin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.