Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
18135
Tıklama
0
Öne Çıkarma
çift işlemcili,çift hatlı hangi model önerirsiniz?
T
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar soru başlıkta var mı önereceginiz modeller ?


saygılarımla...



A
15 yıl
Yarbay

Aşağıdaki linkte çift hatlı aynı zamanda çift işlemcili modeller var. Benim tavsiyem Samsung modellerinden birini seçmen.
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=376241&sp=cift_hatli=var(ciftislemcili)



(Çift hatlı telefonların iki ayrı türü var. Birincisi ''çift hatlı-tek işlemcili'' olanı. İkincisi ''çift hatlı-çift işlemcili olanı. Tek işlemcili olanlarda telefon bekleme konumundayken iki hatta aktiftir. Fakat hatlardan biri ile görüşme yapıyorken diğer hat kapalı konuma geçer. Yani hattın birisi ile görüşüyorken diğer hattan aranırsanız telefonunuz meşgul olur. Çift işlemcili olanlarda hattın biri ile görüşüyorken diğer hattanda çağrı alabilirsiniz).





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 26 Nisan 2009; 9:58:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
15 yıl
Teğmen

Burada bir yanlışlık var onu düzelteyim dedim tek işlemcide görüşme yaparken diğer hattınız aranırsa karşı tarafa meşgul tonu değil telefonunuzun kapalı oldugu uyarısı veriliyor yani işlemci bir hattınıza hizemt veriyor ki buda çok önemli bir özellik uzun bir konuşma yapsanız arayan sizin telefonunuz kapalı diye bir daha aramaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl
Binbaşı

AVE TDS55 model telefon çift hatlı ve çift işlemcili iki hat aynı anda aktif ve biri ile görüşme yapılırken digerinden çagrı gelebiliyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.