Ankartın desteklemesi lazım öncelikle Yanına bi R9 280X daha takarsın 800-850W +80 Kaliteli Evga veya Seasonic yada Corsaır bir psu aldın mı işlemcinde yeterliyse 10 numara olur sistemini tamamen yazarmısın
Oyun İçin Alacaksan O işlemci le tam performans alamama ihtimalin var benim tavsiyem elindeki 280X sat yeni nesil bir ekran kartı al daha iyi olur tek kart her zaman daha iyidir
Şöyle düşündüm ben 280x i iyi bir fiyata satamicam büyük ihtimalle 800 küsür bi fiyata almıstım simdi satsam en fazla 500 e gider diye düşünüyorum.Bir tane daha 400-500 e almak daha mantıklı gibi geldi hicmi olmaz yani.
Hocam o işlemci ve anakartla crossfire yapmanızı tavsiye etmem. Anakartınız sadece bir tane 16x pci-e slota sahip, diğeri 4x pci-e olarak çalışıyormuş. Ayrıca işlemcinize ciddi bir hız aşırtma uygulamanız gerekecek.
Hocam o işlemci ve anakartla crossfire yapmanızı tavsiye etmem. Anakartınız sadece bir tane 16x pci-e slota sahip, diğeri 4x pci-e olarak çalışıyormuş. Ayrıca işlemcinize ciddi bir hız aşırtma uygulamanız gerekecek.
Vazgeciyim o zaman :).İmzanızda fx 8320 4.5ghz dikkatımı cekti oc li heralde hangi programı veya nasıl oc yapıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovunc0123 -- 12 Eylül 2016; 19:51:57 >
Elindeki kartı sat. Ekran kartı alacağın parayı üzerine koy 800 900 tl para yapar. Al bi tane rx470 keyfine bak. Öbür türlü sadece ekran kartların 350 400w harcicak belini doğrultamazsın valla.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >