Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1318
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Chrome Komut Dizisi Hatası
S
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, dünden beri chrome tarayıcıyı açtığım anda ekranda komut dizisi hatası alıyorum. Forumda aradım bulamadım, ya da göremedim bilemiyorum.

Hata: Script Error
URL : wacore:mfw\\packages\\webadvisor\\wa-controller-checklist.js

Bu sayfada komut dizileri çalıştırmaya devam etmek istiyor musunuz? Diye soruyor, Evet desem de Hayır desem de her açışımda yine hata vermeye devam ediyor. Windows 8.1 kullanıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı??



M
5 yıl
Binbaşı

Tarayıcınızı resetledinz mi ? Resetlemeyi deneyin. Sorun çözülebilir.

Eğer resetleme sorununuzu çözmemişse imzamdaki konudaki Farbar loglarını oradaki konuya gönderin. Loglar üzerinden bakalım.

İyi günler.



S
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Teşekkür ederim, resetleyince hata düzeldi. Ama resetleyince Chrome oturumu kapattı, şifremi bir yerlere kaydetmişim iyi ki:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sywil

Teşekkür ederim, resetleyince hata düzeldi. Ama resetleyince Chrome oturumu kapattı, şifremi bir yerlere kaydetmişim iyi ki:)
Sorunun çözüldüğüne sevindim.

Şifrelerinizi unutmamalısınız. Bunun için gerekli önlemleri alın. Her tarayıcının şifreleri otomatik kaydetme sistemi var. Ayarlarınızı ona göre yaparsanız büyük kolaylık sağlar.

Ayrıca girdiğiniz siteye göre şifreleme metodları var. Artık bu bir uzmanlık dalı oldu. Öğrendiğinizde oluşturduğunuz mantığa göre şifreyi aramanıza gerek kalmıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.