Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Chrome eklenti sorunu
C
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar selam son bir kaç haftadır chrome beta sürümlerinde eklentilerini yanlızca kendi web mağzasından yüklenmesine izin veriyor fakat kendi mağzası haricindeki eklentilerimi artık çalıştıramıyorum en baştada Premium Cookie Injector bununh bir yolu varmıdır acaba nasıl tekrar chrome a kendi eklentilerimi yükleyebilirim.
Birde hazır açmışken gene aynı şekilde son bir kaç haftadır yanlızca flash video ve oyunlarında seslerde sürekli takılma meydana geliyor bu sizdede yaşanıyormu acaba yoksa artık ses kartı beni değiştir sinyallerinimi veriyor acaba? (Windows u sil baştan yükledim sorun düzelmedi)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Hmm Sanırım Sorunun kaynağını keşfettim :) Şu an hiç ses takılması yok :) Chrome Beta sürümlere öylesine adapte olmuşumki hiç betadan kaynaklanacağı aklıma gelmemişti şimdi chrome normal son sürümü yükledim sıkıntı yok aynı şekilde eklenti sıkıntısıda gitti fakat, beta sürümündeki (yanlızca chrome veb mağzasından yükleme yapılabiliyor) bu sorun yeni gelecek sürümlere adapte olursa çok kötü :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.