Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
38
Cevap
1070
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: CHP'liler Deniz Gezmiş'in mezarına gitti (3. sayfa)
O
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

CHP'lilere sokağa çıkmak serbest heralde ? ( Yoksa normal bir günde istedikleri cenazeye gidebilirler istediği şekilde anma töreni yapabilirler. Ölen kişi resmi olarak terorist olmadığı sürece.)

Şu hareketi AKP'li bir belediye yapsa şuan burada en az 5 sayfa yorum 3 sayfa küfür 2 sayfa hakaret dönüyordu...

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Bu yapılan hiç doğru değil ama akların yaptıklarından sonra çok normal



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Binbaşı

Yanlış yanlıştır, kimin yaptığı önemli değil .. akepeeee yada cehapee...farketmiyor ..imam zortlarsa cemaat ne yapar herkes biliyor



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

0
3 yıl
Teğmen

Sıkıntı o zaten :) AKP yasak olan şeyleri yaparak kendi topuğuna tam Sıkarken CHP yetişiyor dur kardeş bende yapayımda puan kaybeyme sen diye...

Bak mesela Cumhurbaşkanını sağlık ve içişleri bakanını birCenazeye gitti diye Kemal Kılıçdaroğlu insafsızca eleştirmişti. Bunlar nasıl insan kendi koydukları kurallarına uymuyorlar diye. Açıkçası bende haklı bulmuştum harbi bize yasak bunların ne işi var orada diye.

Bunları Söyleyen muhalefet Dün Sokağa çıkma yasağı varken bir cenazeye gitmiş :D Yüzlerce insan ile kapalı cami içinde hemde gelde bir şey deme şimdi.

Millet tam AKP'den soğuyup acaba muhalefete mi oy versem dediği sırada sağ olsun Kemal bey yetişiyor ve yok yok bende aynı hatayı yapayım siz İktidara oy verin diyor resmen. ( Hiç yoktan Cumhurbaşkanı Sağlık bakanı ve İçişleri bakanının gittiği cezase AÇIK ALANDAYDI )

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 8 Mayıs 2021; 16:35:38 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ornitolog
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.