Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2425
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CHEVROLET CRUZE hakkında yardım ve bilgi
A
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 4-5 aydır en düşük 2008 model düşük km.'li 30-33bin tl'lik bir araç arıyorum.Aklımda honda civic sedan almak vardı fakat istediğim gibi bir araç malesef bulamadım.Bulduklarım ya çok pahalı yada kazalı v.s oluyor.Alternatif olarak Chevrolet Cruze'lara yöneldim dış görünüş ve iç mekan olarak oldukça güzel görünüyor araç.Aracı gazlı almayı düşünüyorum yakıt ekonomisi açısından.Fakat cruze un görünümü haricinde bu araç hakkında hiçbirşey bilmiyorum biraz araştırmaya çalıştım fakat pek birşey bulamadım.Merak ettikleri kısaca sormak istiyorum umarım yardımcı olursunuz.
-1.6 LS Plus modelini almayı düşünüyorum en dolusu bu oluyor sanırım.Aracın yakıt tüketimi nedir acaba aldıktan sonra cebimizi yakarmı ?
-Araç genel olarak problem çıkartan bir modelmidir ?
-Servis masrafı bakımları çok masraf çıkartırmı ?
-Manuelmi yoksa otomatikmi tavsiye edersiniz ?
-Aracın çekisi motor gücü nasıldır ? ( Gazlı için) Gaza basınca koltuğa yapıştıran cinsten bir araçmıdır.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar.Vericeğiniz cevaplar çok önemli gerçekten burdaki yorumlara göre bir araç bakıcam bende yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.



T
12 yıl
Binbaşı

Hocam ardım ama bulamadım diyorsunuz da forumda koskoca "cruze" bölümü var. Oraya neden bakmıyorsunuz? Sorduğunuz bütün soruların cevapları 100 lerce kez konuşuldu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.