Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
10220
Cevap
1057551
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - (512. sayfa)
G
15 yıl
Yüzbaşı

Beyfendi ben sizinle ağız dalaşına girmiyorum bunu en baştan söylemiştim. Bu nedenle yazdıklarınızı okumadım okumayacağım. Ne yazarsanız yazın.
Ben bu notlarımı size değil diğer arkadaşlar için yazıyorum. Yazarken de diğer notlarımda olduğu gibi en iyi araç şu demiyorum. Daha önce yazmış olduğum gibi gidin araca binin. Ön koltuğu kendinize göre ayarlayın, arkaya oturun o şekilde tet edin. Ve test sürüşüne çıkmadan karar vermeyin, dergilere, rakamlara bakmayın kendiniz deneyin diyorum. Keza ben eşimle denedim. Yukarıdaki değerler ise General Motors'un verileridir. Belki her iki değer maksimum değer olabilir, onu bilemem. Aracıma gidip ölçmeyi düşünmüyorum çünkü halimden memnunum Sizin aracınızdan da sizin memnun olduğunuzu düşünüyorum. Size hayırlı olsun güle güle kullanın. Zevkler ve renkler tartışılmaz denir. Zaten herkes aynı zevkte olsa herşeyimiz aynı olurdu.

Not: Eğer yukarıdaki notu bana yazmadıysanız kusuruma bakmayın. Okumadığım için bilemiyorum. Belki başka şeyler yazmış olabilirsiniz. Ama bana yazdıysanız okumadığımı bilmenizi isterim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.