Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
203
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CG İle uzun yol yapılır mı ?
S
2 ay
Er
Konu Sahibi

Merhaba 2024 model Falcon Atack 100 "125 cc"
Cg modeli bir motosiklete sahibim uzun yol yapmak istiyorum ama çin malı ve kara düzen bir motosiklet olduğu için tereddüt ediyorum sizce bu motosiklet Niğde den Adanaya 160 kilometre bir yolu arıza çıkarmadan gidermi gider ise nelere dikkat etmeliyim bilgilendirirmisiniz

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
2 ay
Yüzbaşı

Güzel bir havada 80 km hızı geçmeden gidilir.



O
geçen ay
Yüzbaşı

Geçen yıl bisiklet ile 155 km yola gittim ben. 160 km cg için hiçbir şey. Bakımları tamamsa depo da doluysa yapıştır gitsin. Yolun yarısında mola ver, hava soğutmalı motor olduğu için uzun mesafede hararet olur, arada dinlendirmek lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
geçen ay
Er

Bende de 50 uag var 150 ye yükseltilmiş. 6k devirde gidersen çok sıkıntı olmaz ama üstünde titreşim harap eder.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.