Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
473
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: the hobbit 3 vizyon süresi hk.
M
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Clinkz Eastwood

sonuna hk koyiyimde konu ciddi sanılsın

ya anaa kardeşim nasıl insanlar çıktınız ya, düşünce sisteminizde mi bi problem var anlamadım ki. vizyon tarihi hakkında bi soru soracak olup bi konu açtım, başlığına hk. yazdım diye ne hallere düştük. kahretsin ya şu hakkında nasıl bi kelimeymiş haberimiz yokmuş. yazmayın kardeşim o zaman zorlamı yazdırdık ya güzelce sorumuzu sorduk görüşünüzü aldık ve benim için ciddi bi konu belki. böyle forum sitelerinde insanların açıklarını bulmaya çalışmak, bulduğunu sanmak, yerine onlara yardımcı olmaya çalışabilirsin. ya da normal bi konuya girip saçma bi yorum atmak yerine diğerlerinin açtığı binlerce troll konuya girip onlara yorum atabilirsin. ama ne yapacağını bana soracak değilsin tabi.

Ekleme: kusura bakma arkadaşım seni ciddiye almaya çalıştım ama girdiğin konulara, verdiğin cevaplara bakarak böyle yapmamam gerektiğini anladım. tercih meselesi tabi
bana saçma gelen sana gelmeyebilir. şöyle kendi açığımıda kapatayımda,



R
9 yıl
Yüzbaşı

M
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Clinkz Eastwood

tamam

yanlışlıkla oldu pardon.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.