Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
989
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık
H
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

beyler benim kulaklık 1 tarafı kırıldı plastik yerinden simdi öteki taraf da kırıldı vatana götürsem yenisini verirler mi ya da hediye çeki vs. ? bide bu ses kartının bazen temassızlık yapıyor herhalde ses gidiyor cıkarıp takınca usb yi düzeliyor o da sorunlu ga



A
10 yıl
Çavuş

garantisi varsa durduğun hata çünkü alphalarda kırılma sorunu çok yaygın, plastik çünkü


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

garantisi dolmuş :) g430 aldım deniyorum suan :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
10 yıl
Onbaşı

g430 alman kendine yarar olmuş çünkü CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık alphaları bildiğin dandik tek kelime ile g430 çok daha iyi.




Bu mesajda bahsedilenler: @hahaha58
A
10 yıl
Çavuş

hayırlı olsun, ses kalitesini kıyaslarmısınız alpha ile


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

müzik dinlerken yüksek verim alamadım oyunlar için fazlasıyla yeterli bi kulaklık, geçen bi lole gireyim dedim (league of legends), arkada da şarkı açıktı surround dan mıdır nedir ses 5- 10 saniyede bi kısılık alçaldı bu genel bi sorun galiba tam emin değilim

tactic alphayla kıyaslarsam ta'nın ses kalitesi bunla hemen hemen aynı biraz farkla ta müziklerde başarılı bi kulaklık ama işte malzeme dandik bide kulaklarını kapsayan yeri deriden ve kulagın içinde kalmıyor . deri oldugu için ter yapıyor ve deri belli bi süre sonra aşınıyor ve dökülüyor. bide kulak kısımları plastikle tutturulmuş kırılmaya çok müsait en ufak bi düşmede bile kırılabilir yani . g430 da o bölümler metalden yapılmış daha sağlam duruyor ve kulagın içerde kalıyor bu da bi artı. bunun mikrofonu cıkmıyor ta nınki jag girişliydi miksiz de kullanabiliyordun . şimdilik memnunum g430 dan başka bi olumsuz tarafını görürsem yazarım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahaha58 -- 8 Ekim 2014; 21:10:21 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ashdod
A
10 yıl
Çavuş

H
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

eyvallah saol




Bu mesajda bahsedilenler: @ashdod
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.