Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
931
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: angeles city FİLİPİNLER
Z
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Mart ayında buradan bir veya iki kafa dengi arkadaşla Filipinler'e gitmek istiyorum. THY ile bir kişinin uçak biletini %40 inidirimli alabilirim. 2-3 gün içinde plan programı yapalım istiyorum. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.



D
8 yıl
Onbaşı

Mert sen misin ? Yoksa belki nickten karıştırıyorum..
Benzer tarihlerde(31 Mart-23 Nisan benim biletler qatar havayolları ile malezyaya gidiş geliş ara uçuşlar cebu pacific ile) bnde filipinlerdeyim ama rotam şu şekilde Manila -> Boracay -> Cebu & Bohol -> Palawan .El nido dönüş şeklinde..Doğa ve Gece Hayatı zaten filipinlerin her yerinde olduğundan angelese gerek görmedim.Doğa ve Eğlence öncelikli program :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zanaatkar
Z
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Evet benim Seçkin. Selamlar :) Denk gelebilirsek çok sevineceğim...

Diğer arkadaşlar için : Banka kampanyası bitti. Ancak bir arkadaşla ortak plan yapabilirsek İstanbul Atatürk Havalimanı kalkışlı Manila inişli uçak biletini %25 civarı indirimli alabilirim. (Önceki kampanya bittiği için şu anda %40 yapmam mümkün olamıyor arkadaşlar, ilgili olanlara çok teşekkür ederim) Bu teklifim Mart-Nisan dönemi için geçerlidir. Gitmeye kesin karar veren arkadaşlarla iletişim kurmak istiyorum, aksi zaman kaybı oluyor. İlgilenenler PM atabilirler...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.