Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
172
Tıklama
0
Öne Çıkarma
@@@Çeşitli satılık ve takaslıklar@@@
Şehir : #İstanbul
S
17 yıl
Er
Konu Sahibi

1)PD-F958 model, 100+1 CD kapasiteli Pioneer CDP satıyorum. Sıfırı 800 YTL civarıdır. Bu elimde kalan sonuncusudur ve cd lensi alıcı tarafından değiştirilecektir. Bu sebepten ötürü 200$'a indirilmiştir ve fiyat oldukça caziptir... Ürün hakkında detaylı bilgi için PM atabilirsiniz Takas tekliflerinizde değerlendirilecektir.

Fiyat ve bilgi için;

http://www.magza.com/pinfo.asp?pid=730
http://www.hifiprix.com/produits_detail/1956.html

2)Ayrıca orjinal VCD ve Audio arşivimi elden çıkarmak istiyorum. (150 Kadar) Detaylar için PM den görüşebiliriz. İşime yarayabilecek bilgisayar parçalarıyla takas yapabilirim.

3)Arabamda sadece 1 ay süre içinde kullandığım K&N performans Hava filtresini satıyorum. 1600CC ler için uygundur ve temiz durumdadır. Motor sesini sevenlere ve 6-7 beygirlik güç artışı arzulayanlara tavsiye ederim. Moldel: 57i olup en büyük avantajı çoğu araba modellerine monte oabilmektedir. (50$)Takas olabilir...

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=774724
http://www.knfilterchargers.com/search/newproducts.aspx?strNewP=wdate (arabanıza göre model listesi)

4) Özel yapım kolon; Çok yer kapladığı ve kaldığımız ev yükses sesle müzik dinlemeye pek müsait olmadığı için satıyorum veya daha düşük bir modelle takas edebilirim... (300$)

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=371503

PM den daha hızlı ulaşabilirsiniz...Satılık veya takaslık için İstanbul içi düşünüyorum...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.