Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
550
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cep standart - her yer indirim
Y
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

beyler faturalıdan faturasıza geçirdim "cep standart" yapın dedim tk ücreti hesabına, "tamam" dedi. şimdi kontrol ettim, "heryer indirim"e geçirmiş.
cep standart geçiremedim "seçmiş olduğunuz paket için kısıtınız vardır" diye sms geldi.
"her yer indirim" de kalsın mı bir farkı var mı cep standarttan?
http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler-paketler/vodafoneluyum-faturasiz/her-yer-indirim-tarifesi
http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler/cep-standart

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilbarış -- 18 Ağustos 2017; 23:24:9 >

N
8 yıl
Binbaşı

Bir ara cep standart tarifesinde olanlardan telsiz ücreti alınmıyordu,şuan öyle birşey yok,artık alınıyor diye biliyorum.

O yüzden farkı yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

fark yoksa mesele değil online self servise sokmuyor sonra deneyin diyor yanımda uygulaması çalışıyor ama.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.