Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
11325
Cevap
242580
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Cemaat - Siyaset (4. sayfa)
J
10 yıl
Yarbay

Defalarca şu cümle geçmiştir herhalde; en tepedeki adam çıkıp "beyler hepsi gerçek :(" dese, bunlar "montaj" derler. Bu kadar basit. O yüzden sövmesi de bir şey ifade etmez.

Tarihlerinde ilk defa bu kadar güçlüler iktidarda ve bırakmak istemiyorlar. Açlıktan nefesleri de koksa, iktidarda duracaklar. Bakın sadece açlık diyorum, diğer hususlarda zaten dibe kadar çürümüşlük söz konusu.

Yani iflah olmazlar. Ne zaman sokaklarda çeteler cirit atmaya başlar, ceplerindeki paraya kadar gasp edilmenin tadına bakarlar, o zaman bir şeyler değişir. Evet, maalesef çeteler diyorum, ufukta bu safha görünmekte. Hukuk yoksa, birileri kendi hukuklarını işletirler.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mister Spak
O
10 yıl
Yüzbaşı

agir savunan arkadasimin birine sizin egemen ayetle dalga gecmis makara kukara demis dedim inanmadi. yapmaz onlar oyle sey diyordu. kaydi actim dinlemeden kacti odadan. kaydi bile dinleyemiyorlar o kadar korkuyorlar bu yalanlar uzerine kurulmus saltanatin yikilmasindan.

bunlari savunanlarin derdi para mara degil, dertleri rejimle...


Bu mesaja 3 cevap geldi.
V
10 yıl
Binbaşı

Siyasal islam mısır gibi halkın yüzde 80nin bes vakit namaz kıldığı ülkede bile çöktü, burdada sonları geliyor din ile aldatıp zengin olanların hak hukuk yiyenlerin hesabı sorulacak korkuları ondan



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

O
10 yıl
Yüzbaşı

Başlarına gelecek şeylerden zerre üzüntü duymuyorum. Ne gelirse başlarına kendi yapıp ettiklerinden. Katili, hırsızı, yalancıyı korumayın!



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F
10 yıl
Binbaşı

Yeter be, utanmadan açığa çıkmayacak gibi bir de yalan söyleyebiliyorlar hala.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Yarbay

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum;akp dışındaki partiler yerel seçim çalışmalarını adaylarını öne çıkararak yaparken akp daha çok başbakanı öne çıkararak yapıyor.onun gücünden faydalanmak istiyorlar.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

Hocam valla bu kadar uzun yazarak kendine yazık ediyorsun. Bu adamlara laf anlatamazsın. Çünkü Rte ne derse koşulsuz atlarlar üstüne. Koşulsuz biat nedir, çok güzel gösteriyorlar.
Bide egemen bağış'ın paylaşarak fail olduğu gazete küpürü vardı. Aynı o hesap bunların ki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @webbie
K
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: DurduAslan


quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

Orijinalden alıntı: DurduAslan

Acaba hükümet yerel seçimlerde oyunu artırırsa bu sokak eylemleri ne duruma gelecek.
Ya da sizler gibi muhalefet olan kişiler bu durumda dahi oyunu yükselten hükümete karşı ne yapacaklar?
Bu kasetler işe yaramazsa, bu eylemler halkın kararını etkilemezse, hükümet bu olaydan daha da güçlenerek çıkarsa ne yapacaksınız?
Görünen köy elbette klavuz istemez ama seçimle götürülemeyecek bir hükümete karşı ne yapılabilir?
Bir kaç kişi devrim falan demişti ama ben böyle güçlü ve her daim gündemi elinde tutan, seçmeninin dilinden iyi anlayan bir hükümetin devrim oyununa geleceğini zannetmiyorum..
Ne yapacaksınız? Bunun sonu nereye gider?

bu dediğiniz normal şartlarda mümkün değil (oylarını artırması)

normal sözcüğünü özellikle kullanıyorum anlayan anlamıştır

birde ben yüksek oy aldım istediğimi yaparım deniliyorsa o zaman saddama da kaddafi ye de yazık olmuş demek lazım

bu kadar büyük ithamlar altında durmak mümkün değildir ,ya kasetlerin gerçekten montaj olduğunu ispatlayacak yada bir şekilde bırakmak zorunda kalacaktır ,artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz ,bundan sonra her yaptığı işe millet acaba diye sorgulamaya başlayacaktır

ayrıca dünyanın hiçbir demokratik ülkesinde suçlanan başbakan kendi kendini montaj diyerek aklayamaz ,devletin savcısı-hakimi o zaman ne işe yarıyor ?

o böyle deme hakkına sahipse o zaman tüm zanlılar aynı iddia ile serbest bırakılmak zorundadır

suçu kanıtlanana kadar kimse suçlu sayılmaz ama aklanmadıkça da masum sayılamaz (bu herkes için geçerlidir)

Yani Ak Parti oyunu artırırsa doğrudan hile var diyeceksiniz. Her seçim hezimetinden sonra başvurulan standart çaresizlik duygusu.

Bir çoğunuzun anlamadığı bir mesele var; vatandaşın Erdoğan'ın karşısındakilere olan inançsızlığı ve nefreti Ak Parti'nin karşı karşıya olduğu komplolardan daha büyük.

yahu arkadaş her gelene aynı şeyleri anlatmak zorunda mıyım

ben tüm seçimlerde akp. ye oy verdiğim için sizin söylediğiniz tarz bir durum yaşamadım

komplo nedir biz biliriz ,generallere gelince darbeci deyip yıllarca hapis yatırtacaksınız ,sonra sıkışınca orduya kumpas yalanını uyduracaksınız

siz bunlarla avunabilirsiniz ama ben artık yemem ,zaten bizim gibilere oyunu al git demişti sayın başbakan ve bende o zaman oyumu alıp gidemedim ama bu defa biraz zor oyumu alır ,zaten ihtiyacı da yokmuş


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Binbaşı

Türbanlı bacıların okullara alınmaması; Bu yasağı YÖK, AKP'lilerin hayran oldukları liderlerden biri olan Özal döneminde çıkarmıştır. Yani CHP zihniyeti değil, AKP zihniyeti çıkarmıştır. Hatta bu yalanı AKP genel başkanı o kadar ileri götürmüştür ki, üniversite sınavını kazanamamış olan kızının türban nedeniyle okula kayıt yaptıramadığını iddia etmiştir.

İddiayı söyledi aynen ama gerçeği saklayarak, o sene herhangi bir üniversiteye kayıt yaptıracak puanı alamadığı için kayıt yaptıramadı ve dışarıda okudu. Tabi dışarıda okudu tepki alacak bunu tabana anlatmak için bu şekilde bir yol seçilmiştir, ne kadar etik artık millet karar versin. Gerçi o kadar olaydan sonra bu devede kulak kalıyor ama bilmekte fayda var.




Bu mesajda bahsedilenler: @webbie
J
10 yıl
Yüzbaşı

Üstteki troll arkadaşa birkaç sorum olacak;
1-hırsızlık var mı yok mu
2-hırsıza oy verir misin
3-her şey sandıkta aklanıyorsa esad seçimi kazanırsa özür dileyecek misiniz?
4-aponun görüşme icin imralidan çıkarıldığını öğrenirsen akpye oy vermeye devam eder misin?(sen kadrolu çalışıyorsun gerçi ama senin nezdinde başkalarına soruyorum)
5-kayıtlar montaj olsa tayyip güvenilir bir kaynaktan montaj raporu alıp meydanlarda bas bas bağırınmaz mıydı?
6-montaj olduğunu savunduğumuz kayıtların aynısını neden sizin troll ekibi yapamıyor? Hani yapılacaktı?
7- 17 aralık ertesi malezyaya giden 2 uçağın içinde ne vardı haberin var mi acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ñ
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Devletin tek varlık sebebi millettir. Milletin çoğunluğuda devletin başında kimi görmek istiyorsa onu seçer. 501 e 499 olsun o 499 bu durumu kabullenmek zorundadır.
Benim seçim kriterim ise başa gelecek partinin fayda/zarar performansı; hepsini yanyana koyuyorum hala AKP ağır basıyor. Size göre tamaaam AKP yi gönderdik eeee sonra??? En sempatizan CHP li veya MHP linin bile inancı yokken ben neden inanayım ki, bu ülkeyi bırakın ilerletmeyi idare edeceklerine bile inancım yok, kimse ak kaşık değil bunuda inkar etmiyorum fakat durum böyle.
Cemaate gelince; Devletten üstün bir yapı olamaz, net!
Acilen haritadan silinmeli çünkü illegal oynuyorlar şuan.

Al işte... 501le başa kim geçerse geçsin, o 499u yok sayarak ben bildiğimi okuyacağım diyemez. O 499un isteklerini, ihtiyaçlarını ve özgürlüklerini görmezden gelemez.

Sen bu kafayla AKP'ye oy at ama zaten. Demokrasinin varlığını sadece sandıkta sananlardansın belli ki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yarbay

Twitter gitmiş.Bugün konuştu ve akşam kapatıldı.Geldiğimiz nokta ne yazık ki bu.Bu olay bile bütün bu yolsuzluk ses kayıtlarının doğruluğunun ispatıdır.İleri demokrasilerde böyle şeyler olur normaldir.Yakında Kuzey Kore ile yarışırız.
Bir şeyi yasaklamak isterseniz bahane üretebilirsiniz.



S
10 yıl
Yarbay

Hadi diyelim ki montaj olduğundan şüpheleniyorsunuz. Arkadaş, soruşturmanın üstünün örtülmesi, değiştirilen yasalar ve getirilen yasaklar da mı size bir şey göstermez? Adamlar gerçekliğini bu davranışlarıyla dahi kabul etmiş oluyorlar.

Yani savunacağım diye eşeğin gözüne su kaçırmaya da gerek yok.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

A
10 yıl
Yarbay

Twitter'ın kapanmasıyla işsiz kalan tayfanın çeşitli forumlara musallat olması...



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Yarbay

@Sirbeyin

Bunlar boşa hezeyanlar, çok basit canım ne var bunda alın biz de yaptık dedikleri şey adamın 40 dakikalık konuşmasının 30 saniyesi. Örnek koyuyorum hala ben o teknolojiyi biliyorum diyorsunuz. Ben de size soruyorum nedir o teknoloji ,madem böyle bir şey var daha önce örnekleri de vardır diye düşünüyorum. Konuşmalardaki ulamalara kadar mükemmel bir montaj teknolojisini hakikaten merak ediyorum.

Mantıklı bir soru soruyorum farz-ı misal böyle mükemmel bir teknoloji var sizce AKP bu yöntemi kullanıp cemaatin bu hamlesini bertaraf eder miydi etmez miydi? Mantıklı bir cevap bekliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sirbeyin
H
10 yıl
Yarbay

Hocam, ben 17 Aralık a kadar, FB düşmanı, AKP'ye oy veren fakat, apolitik yani sürü psikolojisi gibi baktım herkes veriyor verdim, böyle biriydim. Ammmaa 17 Aralık tan önce GEZİ PARKI nda bitmişti benim için AKP ve Erdoğan, yandaşı değildim ama, olmayacağımıda öğrendim, Bursadan kalktım gittim gezi parkına girdim destek vermek için bende burdayım demek için. AKM'nin temizlendiği Salı gününden 1 gün önce oradaydım, inanılmayacak güzel bir ortam vardı, FB'lisi GS'lisi,BJK'lısı taksimin göbeğine oturmuş açık oturum yapıyorlar katıldım aralaırna, " ne yapabilirz, nasıl durdurabiliriz vs." konularu ile beyin jimnastiği yapılıyordu, parkın içi çadırlar , gençler, koministlerden tutun, başı kapalı insanlara ordan tutun, ateistlere herkesim vardı, tek ortak nokta "HAK" idi. Neyse, yazdığın yazı ne kadar güzel ki bende bunları yazma gereği duydum, isteyen istediği partiye oy verebilir, ama AKP 'ye oy veren şunu bilsin, ÖZERK KÜRDİSTAN gelecek. Bunun sonu iç savaştır, Belki Türk-Kürt diye değil, Kürdistan - Türkiye diye olacak malesef.

Ayrıca yazına ilaveten şu önemli maddeyi de eklemek isterim.

- Artık "Sayın Öcalan" demek suç değil, "PKK bayrağı açmak" suç değil, Bebek katili "Abdullak Öcalan Posteri" Suç değil, bunlar AKP döneminde yapıldı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @webbie
E
10 yıl
Teğmen

Fetullahın bedduası basbakanın sesini bulmus galiba :)



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

H
10 yıl
Yüzbaşı

Son Dakika - ''Başbakan Erdoğan ve Dişi Yakarış'' her perşembe ATV erkranlarında... zaytung.com/sondakikadetay…



H
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

Allahtan Kıbrıs Barış harekatı yapılırken Kemal Bey yoktu yoksa cemaat ile birlikte Tüm operasyon bilgilerini önceden Yunanistana satarlardı

o harekatı da tayyip erdoğan yaptı değil mi? 60 yıldır sağ hükümetlerin her hatasını chp'ye yüklersiniz, chp'nin hükümeti zamanında yapılan harekat hakkında da böyle konuşursunuz.

biraz mantıklı konuşsan ne kaybedersin?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl
Yüzbaşı