Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
99
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çekilen dizilerin mekanları.
T
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İstanbul'da ve Ankara'da (özellikle behzat ç) dizilerin çekilmiş olduğu mekanları içine kadar ziyaret etmek ne kadar mümkündür? istanbula yolum düştüğünde oraları ziyaret edebilirim, Leyla ile mecnunun çekildiği evleri gezmek ne kadar mümkün olabilir ? ücreti izni şart mı? o evlerde herhangi bir insanların yaşama durumu ihtimali olabilir mi? yani normal yerleşik hayat için kullanılma durumları var mıdır ? cennet mahallesi diye bi dizi vardı hani,o mahalleyi ve oradaki evleri de ziyaret etmek isterdim, pembenin evini yunusun evini ordaki evlerde şu an yerleşim durumu olabilir mi ? başka insanlar tarafından kullanılması durumu ya da sadece çekim için kullanılan evler mi oralar ? o evlerin çekim dışında normal yerleşim amacıyla kullanılma ihtimalleri var mı?
kurtlar vadisinde çekilen bazı mekanları görmek isterdim ve ankaradaki behzat ç nin ve akbabanın evlerini bu evleri de görmem mümkün mü?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzla tersanesi -- 30 Temmuz 2016; 3:10:44 >

T
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

hakaretlerini kendine sakla kimseye bi zararımız olmadı kimseye laf etmedik eğer açtığım konu hoşuna gitmediyse hiç muhattap olma görmezden gel çok mu zor be terbiyesizlik etme



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.