Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1389
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Catherine'e Düşük inceleme Notu
Şehir : #İstanbul
B
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi



      Catherine 10 Şubat tarihinde sonunda Avrupa'ya da geliyor, ancak Amerika oyunu kaç kez oynayıp bitirdi bile, şimdi de sizlerle ilginç bir incelemeyi paylaşacağım.
 
     Maxim.co.uk sitesinin yaptığı inceleme şöyle;
     "Sevgili Catherine, seninle yüz yüze karşılaşamadık ancak zaten istemezdik çünkü gerçekten çok korkunçsun. Bunun yerine sana açık bir mektup yazmaya karar verdik. Sanırım sorunumuz kocaman bebek ya da kocaman popo canavarıydı emin değiliz ancak bir bildiğimiz var ki seni bir daha görmek istemiyoruz. Görünüşe bakılırsa bir çok kişi senden hoşlandı ancak biz hoşlanmadık. Ancak şunu söylemeliyiz gerçekten çok değişik bir tecrübe oldun, çok nadir bulunan bir tecrübe. Peki senden neden ayrılıyoruz? Çünkü sen büyük bir ölçüde bir bilmece oyunusun. Garip kontrolleri olan bir bilmece oyunu. Kontollerin o kadar garip ki bazen kendimizi nerede bulduğumuzu şaşırıyoruz. Ayrıca fazlasıyla zorsun. Çoğu zaman yaşadığımız tecrübe bu zorluğa değmeyecek şekilde. Şunu da eklemeliyim, HER KARŞILAŞTIĞIMIZ BİLMECE KUTULARI İTMEK OLMAMALIYDI. 2/5 puan."
 
     Maxim böyle düşünüyor, bakalım biz neler düşüneceğiz?




B
12 yıl
Yarbay

Maxim halt etmiş bence. Sanki bilmece oyunu olmak ayıpmış gibi... Özellikle de bu kadar yaratıcı ve harika bir hikayeyle kotarılmış bir başka bilmece oyunu görmüşlermi diye sormak lazım kendilerine. Oyunu bitirmiş biri olarak şiddetle tavsiye ederim. Garanti ederim bu kadar ilginç bir oyun tecrübesi yaşamadınız.



B
12 yıl
Yarbay

demosunu oynama şansı yakaladı.oyun gerçekten çok hoşuma gitti.zaten anime sever biri olarak bu oyunu kesin alıcam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
12 yıl
Yarbay

Maxim.co.uk mu? Maxim dergisi ne zamandan beri oyun inceliyor?

Hatırlatmakta yarar var Maxim; Playboy ve FHM gibi erkeklere yönelik bir dergi..



C
12 yıl
Yarbay

Oyunu oynamış biri olarak maxim in görüşlerine harfi harfine katılıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.