Şuanki kurdan kaynaklı yeni bilgisayar alımı oldukça zorlaştı ve bende eski bilgisayarıma birkaç yükseltme yaparak kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Bilgisayarım;
ben istiyorumki hddyi komple atayım ve 480-500GBlık bi ssd takayım ve 8gb ram takayım. Kendimin bu konuda tecrübesi olmadığı için bilgisayarcıya yaptıracağım ancak takılacak ürünleri ben almak istiyorum. Hangi ürünleri alırsam bilgisayarımla uyumluluk sağlar ve nelere dikkat etmem lazım. Termal macunu kendim mi almalıyım ve nasıl bir ürün almalıyım çünkü sistem boşta çalışırken bile inanılmaz ısınıyor ve fan inanılmaz gürültülü çalışıyor. Eminim ki fan ve iç kısım çok kirlidir hiç açılmadı daha önce. Başka yapmam gereken bir şey var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Eğer çok bilgiye sahip değilsiniz bir bilgisayarcıya danışışmanızda fayda var. Ssd alma konusunda kesinlikle alın. Size tavsiyem samsung 860 evo 500 gb ssd güzel tavsiye ederim. Termal macunda önemli ama siz alırsanız, aldığınız macunu sürdüğünü görün. Macum olarak Zalman zm STC7 Consair ct serisi Artict mx-4 serisi güzel Ama karar sizin
Şuanki kurdan kaynaklı yeni bilgisayar alımı oldukça zorlaştı ve bende eski bilgisayarıma birkaç yükseltme yaparak kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Bilgisayarım;
Casper Nirvana nb 15.6
Intel Core i5 4200M 2.5GHz
4GB Ram DDR3 (Galiba 1600MHz ama tam emin değilim bilenler bilgilendirirse sevinirim)
Nvidia GT740M Ekran kartı
ben istiyorumki hddyi komple atayım ve 480-500GBlık bi ssd takayım ve 8gb ram takayım. Kendimin bu konuda tecrübesi olmadığı için bilgisayarcıya yaptıracağım ancak takılacak ürünleri ben almak istiyorum. Hangi ürünleri alırsam bilgisayarımla uyumluluk sağlar ve nelere dikkat etmem lazım.
Termal macunu kendim mi almalıyım ve nasıl bir ürün almalıyım çünkü sistem boşta çalışırken bile inanılmaz ısınıyor ve fan inanılmaz gürültülü çalışıyor. Eminim ki fan ve iç kısım çok kirlidir hiç açılmadı daha önce. Başka yapmam gereken bir şey var mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.