Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
439
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Casper Nirvana CRY 17.3' Performans Yükseltme (Soru)
E
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar
Bundan tam 5 yıl önce aldığım bilgisayarımı yenilemek istedim. Malum yeni çıkan oyunların hiçbirini oynayamıyorum artık bende yeni bir laptop almaya karar verdim ve bu düşüncemden yaklaşık 1 saat sonra vazgeçtim nedenini dememe bile gerek yok sanırım. Neyse bende acaba ekran kartı değiştirsem , birde yanına biraz Ram eklesem, bir de azıcık ssd koysam dedim acaba bu laptop adam olur mu size sorayım dedim.

Şimdi benim Laptop bu :https://www.vatanbilgisayar.com/notebook-core-i5-4200m-250ghz-8gb-1tb-2gb-173-w81-tasinabilir-bilgisayar.html#urun-ozellikleri

Sorum şu :
1-) Bilgisayarda 2 tane ram slotu var bunlardan birisi boş ben bu boş olana diğeriyle aynı marka aynı model ram alsam , oyun açısından soruyorum Fps artışı olur mu?
2-) 2 GB NVIDIA GT745 ekran kartı var bilgisayarda. Ben bu ekran kartını değiştirmem mümkün mü? bütünleşik mi değil mi bilmiyorum? değiştirebiliyorsam ne alayım ?
3-) SSD almak kasma olayını azaltır mı?

YADA BUNLAR DIŞINDA SİZİN BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR ŞEY VAR MI?

Teşekkürler....

not: amacım böyle son çıkar über süper oyunlar değil outlast 2 oynuyorum mesela ama çok aşırı kasıyor bu tarz oyunlar için konuşuyorum. Kasmasın bana yeter...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.