Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
885
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Casper menteşe yardım!
A
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. "Casper Nirvana CKY.3210-8N45V-F" marka bilgisayarım var ve ekran menteşesi kırıldı. Menteşe seti alıcam ama hangisinin benim bilgisayarıma göre anlamadım . Yardımcı olur musunuz?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



A
9 yıl
Yarbay

Eski Casper larda ortak problem bu galiba arkadaşımın Casper makinesinin de menteşesi kırılmıştı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Binbaşı

Sadece eski casper değil yeni çıkan tüm ürünlerinde kronik sorun bu. Zaten bunu bildiklerinden menteşe arızalarını kendi kafalarına göre garanti kapsamı dışına almışlar nasıl oluyorsa o iş . İnsanları salak sanıyorlar herhalde! Her neyse gelelim arkadaşımızın sorduğu soruya. Gittigidiyor vb siteler üzerinden model girerek menteşe setlerini bulabilirsin.



V
9 yıl
Yüzbaşı

4 yıldır kullanıyorum benim dizüstünde hiç böyle bir problem olmadı..tasarım açısından ekran kapağı 180derece açılacak şekilde dizayn edilmemiş , tahminen 120 derecelik bir açı sağlıyor,acaba zorlama durumu söz konusu olabilir mi? Sorun şayet malzeme kalitesinden kaynaklanıyorsa garantiden karşılanması lazım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alican123ali
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.