Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1534
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CASPER FN TUŞU ÇALIŞMAMA SORUNU
E
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar casper nirvana kullanıyorum yaklaşık 2,5 senedir ilk aldığımda win 8 di sonra win 8.1 yükledim.ardından win 10 u yükledim.
Win 10 u yükledikten sonra ben laptop üzerinden ses açma kapama ve parlaklık açma kapama ayarlarını yapamıyorum kısacası fn tuşu çalışmıyor ben bunu nasıl geri getirebilirim ?
yardım edebilir misiniz



A
8 yıl
Teğmen

http://www.casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama verdiğim linke gir bilgisayar modelini gir bilmiyorsan bilgisayarın altındaki kağıtlarda yapışmış seri numarası olur onu oraya gir modeli görürsün daha sonra amodeli gir işletim sistemi seçerken windows 10 seç karşına bilgisayarın win10 ken gereken bütün driverlar çıkar ordan tek tek güncelle hocam sorunun düzelecektir zannımca.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.