< Resime gitmek için tıklayın > Bu resmi kullanarak yapılmış bir caps vardı altında "beni ...ler diye çok korktum hüsnü" tarzında bir şey yazıyordu bilen varsa atsın Allah aşkına her iki ayda bir aklıma geliyor arıyorum bulamıyorum yoksa delirdim mi beyler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu resmi kullanarak yapılmış bir caps vardı altında "beni ...ler diye çok korktum hüsnü" tarzında bir şey yazıyordu bilen varsa atsın Allah aşkına her iki ayda bir aklıma geliyor arıyorum bulamıyorum yoksa delirdim mi beyler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodi-- -- 24 Mayıs 2015; 16:50:32 >