Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
2143
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Capcom, Dead Rising 2 Yorumlarınızı Bekliyor
Şehir : #Ankara
R
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 

     Dead Rising 2'nin dağıtımcısı olan Capcom, oyunu oynayanlar için özel bir anket hazırladı. Böylece yapımcı Blue Castle Games neleri doğru, neleri yanlış yaptığını oyuncular sayesinde anlayabilecek.

 

     Ankette "Oyunu bitirdiniz mi?", "En beğendiğiniz kısmı neydi?", "Bir şeyi değiştirmek isteseniz bu ne olurdu?" tarzında sorular bulunuyor. Ankete Capcom'ın sitesinden ulaşabilirsiniz. Buraya yazacaklarınız büyük ihtimalle Dead Rising 3 için kullanılacaktır.

 

     Kanadalı oyun stüdyosu Blue Castle Games, 2.2 milyon adet satan Dead Rising 2'nin çıkışından sonra Capcom tarafından satın alınarak ismi Capcom Game Studio Vancouver olarak değiştirildi.

 




_
13 yıl
Çavuş

Kötü.



B
13 yıl
Çavuş

cok sıkıcı daha güzel yapılabilirdi capcom iletin lütfen :))



L
13 yıl
Yüzbaşı

Hayatımda oynadıgım en sıkıcı oyundu



B
13 yıl
Yarbay

bence oyun superdi :)



S
13 yıl
Binbaşı

benim yerime "It's sucks!" yazın :)



R
13 yıl
Yüzbaşı

Bİr zombi oyunu bu kadar düşürülürdü. Hiç iyi değildi.



C
13 yıl
Onbaşı

Grafikleri ve özellikle renk paleti oyunu ilk oynadığımda beni çok etkilemişti. Fakat oynanışı fena halde sıkıcı okadar zombi var ama zombi tarihindeki en salak ve en beceriksiz zombiler. keşke daha az ama daha zeki zombiler olsaydı. O zaman bu kadar kötü yorumlar gelmezdi.



B
13 yıl
Yarbay

çok fazla zombi geliyor öldürde öldür nereye kadar bencede az zombi olup akıllı zombiler olması gerekirdi...daha iyi olabilirdi çok sıkıldım çooook..



B
13 yıl
Yarbay

Çıktığı gün aldım ve hüsrana uğradım,oyunu almadan önce bütün videoları izledim ama sonuç hiçte iyi değil. Hep aynı şeylerin yapıldığı,kısıtlı bir oyun , 3 değil 5 çıksa bile artık almam. Bu oyun Capcom'a yakışmadı..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
13 yıl
Yarbay

ya merlinin kazanı 90 puan vermis oyuna metro2033 ile bu oyun arasında kaldım hangisini yüklesem acaba?



B
12 yıl
Yarbay

bence sondaki zombiler daha iyi
Ayrıca off the record daha iyi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.