TUNE UP UTİLİTİES İLE YANLIŞLIKLA GALİBA KAYIT DEFTERİN düzen.. SİLDİM ..oyle sanıyorum bi şeyler sildim ama sonra bilgisaayar kendini resetledi ve açmadı 1 kaç kere dendedım açmayı zorda olsa açtım.sistem geri yukledim bi hata mesajı alıyorum . CAN'T OPEN ASİO SYS 2 diye asus anakart kullananlar da oluyomus galiba anakartım asus p5qL pro i.sıstemi windows xp sp3 32 bit ve son olarak bilgisayar açılmıyor ancak xp cd si takoınca açabiliyorum tşk.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >