Arkadaşlar android telefonda call recorder programıyla telefon görüşmelerimi kaydediyorum. Wav uzantılı kaydediyor. Normal konuşmalarda 5-30 dk arası sıkıntı yok stabil şekilde kayıt oluyor. Ama bugün yaklaşık 1.5 saatlik bir konuşma yaptım , kaıt başarılı gözüküyordu . Ama dinlemeye calıştıgımda hiç bir şekilde açılmıyor. Pc de denemedigim coverter programı , wav studio programı kalmadı. Dsyanın boyutu , formatı vs. herşey tam gözüküyor.
Bir fikriniz var mı ? çok önemli bi kayıttı benim için..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam aynı sorun bende de var önemli bir görüşme kaydettim ama ne telefondan ne bilgisayardan hiçbir şekilde dinleyemedim. İşin garibi boyutu da çok çok küçük (birkaç kb) görünüyor
Bir fikriniz var mı ? çok önemli bi kayıttı benim için..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.