Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
190
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Call of Duty: Ghosts Wii U için de Gelecek Gibi
Şehir : #Adana
B
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     Call of Duty: Ghosts şu an için sadece PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için resmi olarak açıklandı. Tabi yeni nesil Xbox'ın tanıtım etkinliğinde ilk videosunun yayınlanacak olması oyunu bu konsola da geleceğinin garantisi.
 
     Merak edilen bir konu ise Call of Duty: Ghosts'un Nintendo Wii U ekranlarına gelip gelmeyeceğiydi. Activision'ın bu konudaki açıklaması şu şekilde:
 
    "Şu an için Wii U sürümüne yönelik bir haberimiz yok, tıpkı yeni nesil platformlarla ilgili olmadığı resmi bir duyurumuz olmadığı gibi. Beklemede kalın."
 
      Bunun anlamı muhtemelen oyunun Nintendo Wii U ekranlarına da geleceği diyebiliriz; çünkü Activision Call of Duty serisinin olabildiğince fazla platforma çıkarmak istiyor.
 




B
11 yıl
Yarbay

çünkü para basmak istiyor :D



F
11 yıl
Yüzbaşı

black ops 2 çok satmadı diye atar yapmışlardı belki de çıkarmazlar.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

B
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: furkangoth

black ops 2 çok satmadı diye atar yapmışlardı belki de çıkarmazlar.


bunu diyen de çıktı tekrar rekor kırdı senin haberin yok



B
11 yıl
Yarbay

arkadaş hem oyun yeni yesil grafik motoru ile geliştiriliyor diyorlar hemde WiiU içinde çıkabilir deniliyor nasıl olacak bu ? yeni nesil grafik motorunu Wii U ya nasıl optimize edecekler eğer haberin aslı varsa yeni büyük ihtimalle geçiş oyunu olacak ve pekte başarı yakalayamaz geçiş oyunları



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.