Arkadaşlar Bir Sorum olacak. XboX 360 aldım ve CODBO2 da Zombilerle Kapışıyorum ama silahlarımı geliştiremiyorum nasıl yapıcam biliyormusuz Veya geliştirebilme gibi bir durumum varmı? Ray Gun ( uzay silahı ) Bile belli lwl'den sonra işe yaramıyor.Yardım edermisiz. 2. sorum ise Normal Canping Oynarken Çöl gibi bir yerde savaşıyorum ve atlı askerlerde dev bi Tank'a doğru sürüyoruz bi anda Bomba Patlıyor ve Attan Düşüyorum Ve atın altında Kalıyorum.Ama naparam yapıyım kalkmıyor tam 39 defa denedim ama olmadı Bunlara basmamı sölüyor basıyorum ama kaldırmıyor. Yardım ederseniz sevinirim Ayrıca %60 Oynadığım haritada Çiftlik ( zombie mode)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Haritalarda pack a punch kutulari var oralardan silah gelistirme yapiliyor..icinde donen bir silindir gbi birsey var..yanina gelince x e bas silahi birak cikincada x e basip silahini al..maliyeti 5000 di sanirim..ayrica her haritada yok veya sonradan cikabiliyor..
Hikaye modu sorunu hatirlayamadigim icin cevaplayamiyorum youtube dan gameplaylerine bakabilirsin..
2. sorum ise Normal Canping Oynarken Çöl gibi bir yerde savaşıyorum ve atlı askerlerde dev bi Tank'a doğru sürüyoruz bi anda Bomba Patlıyor ve Attan Düşüyorum Ve atın altında Kalıyorum.Ama naparam yapıyım kalkmıyor tam 39 defa denedim ama olmadı
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.