1-Resimleri png veya jpeg'e dönüştürmek istiyorum. Combobox ile png yada jpegi seçiyorum. Buttona basınca OpenFileDialog ile değişecek resmi seçiyorum. Programım resmin formatını değiştirdikten sonra yeni halini aslının üstüne kaydetmek istiyorum. Program şu haliyle hata veriyor.
2- Projeyi çalıştırdığımda OpenFileDialog "Resim Dosyaları" "Tüm dosyalar" gibi seçenekleri sunmuyor bana? Kodlarınız yazmış olmama rağmen (şu an yazılı değil kodlar)
üstüne yazarken direkt yazmayın çünkü o esnada resim muhtemelen programda açık olduğundan kilitli olacaktır haliyle hata verecektir onun yerine tmp uzantılı kaydedin işlem bitince orijinali silin sonra tmp uzantıyı jpg veya png yapın
Buttona basınca OpenFileDialog ile değişecek resmi seçiyorum. Programım resmin formatını değiştirdikten sonra yeni halini aslının üstüne kaydetmek istiyorum.
Program şu haliyle hata veriyor.
2- Projeyi çalıştırdığımda OpenFileDialog "Resim Dosyaları" "Tüm dosyalar" gibi seçenekleri sunmuyor bana? Kodlarınız yazmış olmama rağmen (şu an yazılı değil kodlar)
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.