Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
413
Tıklama
0
Öne Çıkarma
C Panel Yardım
T
19 yıl (20 mesaj)
Er
Konu Sahibi

arkadaşlar www klasöründe olan verileri "forum" adlı klasör açıp oraya taşıyacağım. Ancak taşımadan öne bu işlemi yaparsam nasıl geri alacağımı bilmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
19 yıl (2464 mesaj)
Binbaşı

Girin ftp ye tutup atın :) istediğiniz zamanda tekrar istediğiniz yere atın...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl (20 mesaj)
Er
Konu Sahibi

yeni bir klasör açıp dosyaları onun içine koymak için sürükleyip bırakıyorum da dışarı çıkarmayı bulamadım :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl (20 mesaj)
Er
Konu Sahibi

P
19 yıl (827 mesaj)
Yüzbaşı

cpanel control i ilk defa keşfettim fakat kullanması çok zor hiç bişey anlamadım anasayfa yapmak için ne yapıyoruz index.html dedim olmadı domain i godaddy den almıştım hala onun reklamı var sitede



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.