Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1284
Tıklama
0
Öne Çıkarma
c++ hakkında bir sual.
A
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar merhaba, henüz çok yeniyim kodlama ile. internette dolaşan bir oyun hilesinin hazır projesi vardı. compile ederken birden fazla hata ile karşılaştım aşağıya ekran görüntüsü atıyorum, kütüphaneleri prpjenin içine aldıktan sonra mı düzenlemeliyim ? dediğim gibi henüz yeni olduğumdan nereden başlamalıyım sizce ? belirteci nereye eklemem gerekiyordur ?
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
4 yıl
Yarbay

Sorular yanlış. Kütüphaneleri projenin içine aldıktan sonra düzenlemek nedir ? Hangi kütüphaneler bunlar? SS'te kütüphane görünmüyor. Belirteç nedir ?

Proje klasörü altında README yada INSTALL gibi dosya var mı ? Derleme & kurulum genelde oralarda açıklanır. Oralarda yoksa sözkonusu projeyle ilgilenenlerin girdiği forum, reddit alt forumu gibi yerlerde olabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 13 Kasım 2021; 22:55:45 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.